22.6.12

Juhannus

Katselin eilen ja tänään uudelleen postaustani viime juhannuksesta (sen voi lukea halutessaan täältä). Se oli kyllä nyt ajateltuna mahtava juhannus ei yksin sen takia, että sain nauttia ystävistäni. <3 Se tässä blogin pitämisessä on kyllä kivaa, että muistoja ja tekemisiä jaa paremmin talteen ja niihin on helppo palata myöhemmin. :)

Täällä on nyt talvi menossa ja pimeäkin tulee viiden jälkeen eli yötön yö on kaukana. Varsinaiseen juhannustunnelmaan en siis edes yritä, mutta silti on kivaa tiedossa. Huomenna on nimittäin suunnitelmissa saunoa kavereiden kanssa ja siten juhlistaa juhannusta! :) Kyllähän sitä on aina juhannuksena saunaan päästävä.. ;) Viikonloppuna pääsen myös hoitamaan kaverini suloista Olivia kissaa, jota sitäkin odotan paljon. <3
viime juhannuksen kokko
Mukavaa juhannusta kaikille teille! <3 Kertoiltaa vähän mitä teillä on suunnitelmissa, niin voin yrittää eläytyä juhannukseen jollakin tavoin. ;)

8 kommenttia:

  1. Todella kaunis kokko teillä on ollut! :)

    Me aloitettiin jo eilen juhannus meidän mökillä grillaillen, mutta tultiin kuitenkin illaksi kotiin. Tänään sitten lähdetään aamupäivällä poikaystäväni mökille jossa taas grillaillaan ja leikitään kummipoikien kanssa ja toivottavasti tehdään illalla kokko. :) Siellä Saimaalla on kyllä kivaa juhannuksena, koska vaikka ei itse tekisi kokkoa niin ei tarvitse kauaa moottoriveneellä ajella kun löytyy monta hienoa kokkoa :)

    Oikein hyvää juhannusta myös siulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, kuulostaa kyllä todella kivalta! :D Saimaalla varmasti kokkoja riittää ja veneajelukin kuulostaa todella ihanalta. Rakastan merta, mutta kyllä kaipaan niitä Suomen kauniita järviäkin maisemineen. :)

      Poista
  2. Me ei yleensä juhlisteta juhannusta millään tavoin, kun ei esim. ole mökkiä minne mennä. Päästään kuitenkin mun äitini luo saunomaan. On sekin jo aika luksusta. ;D Ei olla nimittäin saunottukaan ainakaan puoleen vuoteen. Eli oisko se niin että meilläkin sauna tekee juhannuksen. Sitten varmaan myös grillaillaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih hih jos joskus harvoin pääsee saunaan, niin juhannuksena se on kyllä hyvä tehdä. :D Grillailu on kivaa ja se on aina kuulunut omaan juhannukseeni. Nyt kun aloin ajattelemaan sitä, niin ehkä se on grillailtava nyt viikonlopun aikana itsekin. :)

      Poista
  3. Mukavaa juhannusta. Mun juhannukseen on kuulunut vähän syömistä, käytiin ajamassa autolla hetken aikaa. Nyt meillä on pihalla "kokko" grillissä ja mies joutui reilu puoli tuntia sitten töihin ja joudun vahtimaan sitä kokkoa. Sääsket syö ja on kyllä aika tylsää mutta ehkä se tästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulosti ihan mahdottoman kivalta, mutta sitten luin että mies joutui töihin ja hyttyset kiusaa. Oi ei.. :D Toivottavasti miehesi pääsi töistä kotiin ja että hyttysetkin säihkähti sitä nuotion savua. :) Nuo autoajelut on mahdottoman kivoja, mekin ollaan aina tehty mun miehen kanss pientä juhannusajelua. :) Kivaa juhannuksen jatkoa! <3

      Poista
  4. Se on kyllä totta, olen huomannut saman että blogi on kyllä hyvä tapa säilöä muistoja ja palata niihen aina halutessaan. On ihana lueskella vanhoja tekstejä ja varsinkin katsella kuvia :)

    Juhannus meni mukavasti ystävien seurassa aurinkoisesta ilmasta nauttien :) Hyvää juhannusta sinnekinpäin joka tapauksessa!

    http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin juuri varsinkin kun itse en ole ikinä esim. kirjoitellut mitään päiväkirjoja. :) Ihanaa, että siellä oli hyvät kelit kun oli vielä juhannus ja ystävien kanssa sitä on kyllä kiva juhlistaa. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)