3.3.14

Uutta nahkaa

New Yorkissa kuvailin jo hotellissamme pari uutta ostosta, mutta unohdin sen ihan täysin. Yksi ostoksistani oli Michael Michael Korsin nahkatakki. Se on aivan mielettömän ihanaa pehmeää nahkaa kivoilla kultaisilla somisteilla. Täällä Vancouverin alueella on talvellakin usein 10 astetta lämmintä, ja kevät ja syksy ovat pitkiä ainakin näin suomalaisen näkökulmasta. Mikä siis parempi ostos kuin aitoa nahkaa oleva takki, joka on helppo heittää päälle ja on monikäyttöinen. Se on kivan näköinen kiinni, mutta toimii myös kivasti aukiollen joko pelkästään tai erilaisilla huiveilla asustettuna.  
Toinen ostokseni olivat nahkahanskat merkiltä Dents. En voinut uskoa, että olin unohtanut hanskani kotiin ja New Yorkissa oli kylmä! Uuden nahkaiset hanskani pääsivät siis välittömästi käyttöön ja pelastivat sormeni paleltumisesta. Niiden sisäpuoli on silkkiä ja ne tuntuvat todella pehmeiltä kädessä.


Hanskoissa tykästyin todella paljon noihin kultaisiin koristenappeihin harakka kun olen. :)

6 kommenttia:

 1. Tuo Korsin nahkatakki on UPEA! Ihan täydellisen mallinen ja värinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Iida! :) Kiertelimme nahkatakkeja aluksi oikeastaan ystävälleni, mutta kun tuo osui vastaan oli se rakkautta minulle ensisilmäyksellä. :D

   Poista
 2. Eikä, mä en kestä :D Tuo takki on ihan TÄYDELLINEN. Voiko täydellisempää olla?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta! :D Kivaa kuulla että se on sinunkin makuusi.

   Poista
 3. Hyvänen aika kun on kaunis takki ja hanskat! Huhhuh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Takin löysin kerrasta melkein vahingossa, mutta hanskoja kiertelin siellä todella paljon sillä halusin, että niissä on jokin "juttu" eivätkä ne ole vain ihan tavalliset ja tylsät. :)

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)