14.4.14

Ohjelmaton sunnuntai

Mietin tälle postaukselle nimeä ja ensiksi mieleen tulivat Lazy Sunday ja Kiireetön Sunnuntai. Ne ovat molemmat kuitenkin niin blogikliseisiä otsikoita etten vain voinut laittaa sellaista vaikken kyllä sano, että tuo Ohjelmaton Sunnuntai olisi otsikkona yhtään parempi. ;)

Se kuitenkin kuvailee hyvin tätä päivää. Viikonlopun pääjuttu oli eilinen laskettelureissu Mt Bakerille ja tälle päivälle ei ollutkaan mitään suunniteltuna. Heräilin rauhassa ja aamupäivällä leikittelin kynsilläni. Minulla on nyt pientä kynsi-innostusta menossa ja montaa ideaa mielessä, mutta aamulla päätin tehdä "harjoittelukynnet", joista jokaiseen kokeilin eri juttua. Osa sormista onnistui paremmin kuin toiset, mutta siitähän harjoittelussa onkin kyse. Lähdin näillä kynsillä kaupungille ja heti sain kuulla kehuja: "I love your nails" ..siis ihan oikeastiko?? "Did you do them yourself" ..hävettäisi jos olisin tälläisestä lopputuloksesta jollekin maksanut! Kerran sain Australiassa tismalleen samat kyselyt kun olin jättänyt laiskuuksissani glitterkynsien lakanpoiston puoleenväliin siten, että glitterit olivat edelleen liimaantuneina, mutta tavan lakka sulanut ympäriltä pois. Sitten kun minulla on oikeasti mielestäni hienot kynnet, ei kommetteja kuulu.. makupoikkeavuuksia?

Täällä eletään jo niin keväistä säätä, että tänäänkin oli se parikymmentä lämmintä. Kaikki takkini ovat liian paksuja ja sen takia metsästi uutta bleiseriä tänään. Paria kokeilin Zarassa ja myös muutamassa muussa kaupassa, mutta valitettavasti mitään erityisen kivaa ei löytynyt. Zara missä kävin Metropolis ostoskeskuksessa oli muuten pienin Zara missä olen ikinä käynyt, ehkä parhaimmillaankin puolet Helsingin Zaran ekasta kerroksesta jos lasken tämän liikkeen miestenosaston myös mukaan.
Onneksi Sephora ei petä ikinä! Rakastan sitä kauppaa ja nytkin sieltä löytyi metsästämi Urban Decayn Naked -paletti sekä pari kynsilakkaa. Banana Republicista löytyi taasen pari ihan kivaa käyttövaatetta.

Päivällä tuli myös ihan vain ajeltua autolla ympäri Vancouveria tutustuen eri paikkoihin paremmin. Huomaan tykkääväni tästä kaupungista paljon enemmän nyt kun sääkin on parempi. :) Sain myös luettua viimein loppuun viidennen kirjan George R.R. Martinin A Song of Ice and Fire -sarjasta, joka on monille paremmin tuttu The Game of Thrones televisiosarjasta. Luulin sitä pitkän aikaa kirjasarjan viimeiseksi, ja muistan miettineeni tämän kirjan puolivälissä, että jännä että tätä kirjaa on enää reilut 500 sivua jäljellä ja tarina ei tunnu olevan lähelläkään loppua.. Sitten googlasin, että kirjasarjaan kuuluu vielä kaksi kirjaa lisää, jotka eivät ole vielä ilmestyneet ja kirjojen ilmestymisväli on ollut keskimäärin n. 5 vuotta. Voi ei! Eli luultavasti n. 10 vuoden päästä tiedän sitten mitä kellekin kävi.. Nyt kun sain kirjat luettua, pääsin myös viimein sen televisarjan kimppuun. Luonnollisestikaan se ei ole yhtä hyvä kuin kirjat ja mutkia oiotaan todella paljon, mutta tykkään siitä silti! Ja yksi pääosan esittäjistä on Sean Bean eli ei se mitenkään hirmu huono olisi voinut ollakaan! ;)

Millainen teidän viikonloppunne oli? 
Suunnitelmani oli selittää omastani todella lyhyesti, muttta näköjään innostuin selittämään ja selittämään. 
Näin tapahtuu minulle tosielämässä muuten yllättävän usein.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)