15.4.14

Pääsiäissuunnitelmia

Olemme mieheni kanssa aika hetkenmielijohteen ihmisiä vapaa-ajantekemisissämme ja sen takia pääsiäissuunnitelmatkin alkavat nyt vasta hahmottua. Täällä valitettavasti vain perjantai on vapaapäivä ja maanantai on jo ihan tavallinen työpäivä, mutta kyllä siinäkin ajassa ehtii. 99% varmuudella pääsiäislomalle suuntautuu Calgaryyn! 1% sillä varauksella, että meistä hulluista ei vain ikinä tiedä..
Kuva: goista.com/calgary-a-product-of-oil-culture-in-canada/
Kuva: calgaryhotels.org/
Hulluimmat vaihtoehdot karsimme viikonloppuna pois. Yksi oli San Francisco, mutta se olisi ollut vähän liian kaukana ja lisäksi olemme käyneet siellä jo aikasemminkin. Mietimme myös Alaskaa, mutta se se vasta hulluutta olisi ollutkin.. ;) Siellä kiinnostaisi käydä, mutta se on kuulemma kivoin kesällä ja reissuun tarvitsisi enemmän aikaan. Portland olisi myös ollut kiva, sillä sitä monet paikalliset aina hehkuttavat ja se olisi ollut melko lähellä.

Mutta Calgary on kohteemme! :) Ensinnäkin kivaa nähdä toinen isohko Kanadalainen kaupunki. Siellä on n. 1.2 miljoonaa asukasta ja monenlaista nähtävää ja tekemistä. Siellä on myös kuulemma cowboy meininkiä ja näkyy paljon stetsoneita.. ;) Ties vaikka löytäisin viimein omat bootsini sillä ikuisesti on jäänyt harmittamaan etten kerran pihiyksissäni niitä raaskinut Teksasista ostaa.

Suurin syy miksi kuitenkin haluan sinne, on se ajomatka! Koko idea lähti siitä, että rakastan upeita luonnonmaisemia ja luonnonpuistoja. Kalliovuoret ovat käytännössä vieressä ja olen halajanut päästä niille siitä asti kun tänne muutimme. Siellä ei vain ole paljoa majoitusta ja ei varmastikaan nyt pääsiäisenä. Sen takia Calgary, joka on sopivasti noiden vuorten toisella puolella. Rakastan muutenkin automatkoja. Saa ihailla maisemia, lukea samalla kirjaa, kuunnella musiikkia, katsella lisää maisemia, siemailla kahvia.. aahh..
Kuva: canusacycle.ca


Onko teillä pääsiäissuunnitelmia? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)