27.10.11

Kuntoilua

Liikkumiseni on aina ollut hieman jaksoittaista. Välillä tykkään liikkua aivan hirveästi ja joskus taas tuntuu ettei millään jaksaisi raahautua mihinkään. Olen huomannut että varsinkin pimeys ja stressi muussa elämässä vähentävät liikkumistani, vaikka liikunnan sanotaankin olevan loistava stressinpoistaja.

Nyt tuntuu kuitenkin taas että energiaa riittää ja liikkumisesta osaa nauttia täysillä! Olosuhteetkaan eivät voisi olla enää paljon paremmat. Parin korttelin päässä on ranta, jota voi juosta halutessaan kilometrikaupalla. Rannan vieressä kulkee omat osionsa lenkkeilijöille ja pyöräilijöille, joten kaikille on tarpeeksi tilaa. Kirjaimellisesti kulman takana on myöskin kuntoklubi, jossa tykkään käyn jumpissa ja kuntosalilla. Lisäksi jos on aivan surkea sää ja olo sattuisi olemaan vetämätön, on omassa taloyhtiössämme myös pieni rauhallinen kuntosali laitteineen ja juoksumattoineen, jonne menemiseen ei kynnyksen tulisi olla iso.

Omat treenivaatteeni kotisuomessa alkoivat olla jo parhaat päivänsä nähneitä, joten otin muutossa mukaan vain parhaimmat housut, pari paitaa sekä lenkkitossut.  On ollut kivaa shoppailla täällä uusia treenivaatteita, koska niistäkin saa motivaatiota! Olen ostanut vaatteita Niken tehtaanmyymälästä sekä Lorna Janelta, joka on australialainen urheiluvaatebrändi.






Täällä monet käyvät jumpissa ihan peruslenkkareilla ja jopa samoilla millä lenkkeilevät ulkonakin. Itse halusin ostaa erikseen sisäpelikengät, koska ne tukevat jalkaa paremmin jumpissa varsinkin sivuttaisissa hypyissä ym. Kengät ostin Asicsilta, koska myös edelliset sisäpelikenkäni olivat samalta merkiltä ja ne palvelivat minua hyvin ja pitkään! Olisin ehkä halunnut jotkut vähän värikkäämmät, mutta valitettavasti vaihtoehdot olivat aika rajalliset ellei sitten olisi halunnut mennä juoksutossuihin.



Olen joskus aikaisemminkin kirjaillun liikuntoja ylös itsekseni huvin vuoksi, mutta viikko sitten liityin myös HeiaHeia sivustolle, jossa kaikki on helppo merkitä ja niitä on sieltä kiva seurailla. Viime viikolla liikuin mielestäni ihan hyvin. Pyöräilyt ovat työmatkapyöräilyjä, mitkä ovat aika rauhallista tahtia, mutta liikuntaa se on hyötyliikuntakin. Täällä tulee myös käveltyä paljon enemmän kuin kotisuomessa, koska täällä kiertelee ja liikkuu kaupungissa niin paljon enemmän.



Kun liityin kuntoklubiin sain myös 3 ilmaista tuntia personal trainerilta, joista olen käyttänyt pari. Suunnitelmissa olisi pudottaa jumpat kahteen päivään viikossa ja käydä kuntosalilla kolmesti viikossa. Lisäksi haluan tottakai harrastaa rantalenkkeilyä aina tilaisuuden tullessa.


Harrastetteko te liikuntaa ja millaisista lajeista te pidätte? :)

4 kommenttia:

  1. Mä tykkään tanssia tosi paljon, usko tai älä! :) Ja voin vaan kuvitella miten ihana siellä onkaan käydä juoksemassa, kun maisemat hivelee silmää!
    <3: yksi tanssijatyttö vaan.. :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä meri vieressä on aika ihana! Paitsi silloin jos tuntuu, että tuuli lähentelee myrskyä! ;D

      Poista
    2. Oho, no silloin kannattaa pysyä poissa rannalta, ettei vaan tuuli vie pientä tyttöä mennessään! :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)