22.10.11

Longchamp - Patch poney toile

Törmäsin fb:n kautta Longchampin linjaan Patch poney toile, joka on osana mainoskampanjaa Call of the wild.  Linja on mielestäni todella mielenkiintoinen, mutta silti on pakko sanoa että jopa minulle, joka harhaudun välillä liikaa eläinkuosien maailmaan.. on tässä linjassa minulle liikaa ponia!



Drawing inspiration from nature's vast open spaces, Longchamp's Autumn 2011 collection follows the call of the wild, from the windswept coastlines of Ireland and the rugged landscapes of the Scottish Highlands to the endless expanses of the American West. Earthy shades, authentic materials and tactile textures are interpreted with Longchamp's signature craftsmanship and elegant design.





Kyseiset laukut ovat lehmännahkaa, mutta ne on luotu muistuttamaan ponia. Itselleni tuli heti mieleen elokuvan Hidalgo mustangi. :D

Hidalgo

Enemmän pidin samaan kampanjaan kuuluvista Cosmos ja Imperial linjojen laukuista.

Cosmos
Imperial

Varsinkin Cosmos linjan laukut ovat mielestäni todella hienoja. Pidän niitten kuluneesta nahasta, jossa on montaa sävyä. Siltikin haavelistallani on liian monta laukkua edellä, että tuskin tulen koskaan tuota ostamaan. Imperial laukut ovat myöskin hienoja, mutta ne ehkä sopisivat paremmin jollekulle, jonka tyyli on enemmän boheemi.


Iskikö kehenkään Patch poney toile tai entäpä Cosmos tai Imperial?


Kuvat: longchamp & horseforum

2 kommenttia:

  1. Tuo oikeanpuoleinen Cosmos on upea! :) Muut eivät kyllä oikein iske, niissä on jotenkin liikaa kaikkea.

    VastaaPoista
  2. Kuvailit todella hyvin, todellakin liikaa kaikkea! :D

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)