20.10.11

Nudet korkkarit

Olen jo melkein vuoden etsinyt nudeja/vaaleita korkokenkiä..



Vaatimuksena on ollut korkea kapea korko, suljettu kärki, vaalea muttei liian rusehtava väri, mielellään kiiltonahkaa sekä tärkeimpänä piiloplatformkorko edessä. Olen nähnyt varmaan satoja pareja kenkiä, mutta yksikään niistä ei ole täyttänyt kaikkia vaatimuksia. Yleisin ongelma on ollut että edessa oleva korko on ei ole piilossa vaan koron ja jalkineen yläosan välinen sauma on selkeästi näkyvissä.

No.. eivät nämäkään kaikkia vaatimuksia täyttäneet, mutta ovat muuten kyllä niin ihanat, että pelastin ne kaupasta ja annoin niille kodin.


Syy miksi alunperin välttelin peeptoe-kärkisiä korkokenkiä oli se, että ajattelin suljettujen kärkien olevan monipuolisemmat käytössä esimerkiksi talvella kun monesti käyttää sukkahousuja. Mutta toisaalta peeptoe-kärki on mielestäni hyvin kaunis ja ei ainakaan täällä ollessa tarvitse hirmukylmiä talvia pelätä. ;) Tykkään myös siitä, että kengät ovat aitoa nahkaa sekä että nahassa on jännä kuviointi. Myös se, että kyseessä on australialainen brändi on plussaa.





Nudejen korkokenkien etsintä on siis päättynyt.

10 kommenttia:

  1. Kylläpä on kauniit korkkarit. Vaikka itse en varmasti noin korkeita korkoja osaisi käyttää, mutta kyllä ne on silti niin hienot! :) Hyvän löydön teit.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, en itsekään ehkä lähtisi noilla koko päivän shoppauskierrokselle, mutta juhliin ja iltamenoihin ne ovat ihan kivat. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos. :) Innolla odottelen että pääsisin joku ilta niitä hieman jo kävelyttämään. :)

    VastaaPoista
  4. Oon vähän myöhässä ehkä liikenteessä, mutta kyselisin, että miten noissa biancon kengissä menee yleisesti koot, jos tilaa netistä, eli jos on 38-39 jalka, niin osaatko sanoa mikä se ois 5-8 väliltä? Nimenomaa korollisis jalkineis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et ole yhtään myöhässä. :) Oma jalkani on myös välikoko eli 37,5. Nuo ovat kooltaan 7.5, mutta ovat minulle vähän liian isot eli jos nyt ostaisin, ottaisin koon 7.

      Jos sinulla on samantyyppinen jalka kuin minulla sanoisin, että ota 8 (38) tai jos pelottaa että se olisi sittenkin liian pieni niin ota 8.5 (38,5). Luultavasti 9 (39) on jo liian iso noissa Tony Biancoissa.

      Toivottavasti minusta oli apua! :)

      Poista
    2. kiitos oikein oikein paljon, apua oli isosti! :)

      Poista
    3. Hyvä, toivottavasti tilauksesi onnistuu! :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)