21.12.11

1 000 steps

Kävin viikonloppuna kävelemässä 1 000 porrasta Dandenongin kansallispuistossa. Vaikka oli melko pilvinen päivä, kaupungissa oli päivällä silti asteita yli 35, ja vaikka metsässä oli viileämpää, löi valtava ilmankosteus heti hien pintaan kiivetessä. Portaat kiermurtelivat rinnettä n. 1.5km verran ja suunnilleen saman pituinen oli hiekkapolku jota pitkin palasin autolle. Rinteillä meni monia muitakin reittejä ja haluan ehdottomasti käydä kävelemässä niitä joskus toiste.

portaat kiivetty

7 kommenttia:

  1. Järkyttävän kokoinen puunrunko!
    Mutta on kyllä upeita maisemia. Jotenkin hassua ajatella, miten jossain voikaan olla niin lämmintä ja vehreää, nyt kun täällä on kaikki synkkää ja mustaa. ;)

    VastaaPoista
  2. Niin oli! Ja tuo oli vain sen reitin varrella ilman mitään lappuja tai esittelyjä. Suunnitelmissa on käydä katsomassa yhtä puuta täällä, joka on kuulemma nähtävyys kokonsa vuoksi. Innolla odotan sen kokoa... ;)

    Tuo menee myös toisinpäin. :) On ollut hirmu vaikea tajuta että joulu on oikeasti tulossa ja tuntuu ettei siihen ole osannut varautua yhtään!

    VastaaPoista
  3. Kesäinen luontopolku! Seuraavan kerran - ota Bambi-kirja mukaan.:D Mutta mikä oli tuo valkoinen untuvainen härpäke?
    <3: Norppa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin pitää siellä satuhetkiä lapsille tai lapsenmielisille.. ;) Valkoinen oli pieni höyhen. :)

      Poista
    2. Untuvainen härpäke - höyheneksikin kutsutaan :D Satuhetket hei aivan loistava idea! Sä olisit huippuhyvä siinä!!!:) <3

      Poista
    3. Sinäkin olet niin runollinen! <3

      Poista
    4. Ja sä olet kyllä niin ihana <3 pus!!!

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)