27.12.11

Boxing Day shopping

Eilen mainitsin että ehdin käydä tapaninpäivänä myös alelöytöjä metsästämässä. Suuret tavaratalot avasivat ovensa jo viideltä aamulla ensimmäisiä aleshoppailijoita varten ja muutkin kaupat olivat ainakin keskustassa kaikki auki. Itse ehdin sinne joskus vähän ennen kahdeksaa, jolloin oli jo paljon ihmisiä, mutta tuntien kuluessa ihmismäärä vain lisääntyi koko ajan ja olo oli välillä kuin sillipurkissa. Tavarataloissa oli jokaisen kerroksen liukuportailla järjetysmiehiä valvomassa että ihmiset siirtyvät välittömästi pois portaista kun ihmisiä liikkui niissä täysin tasaisena mattona.

Yritin pitää pään kylmänä ja muistaa pari hyvää perussääntöä alennusmyynneistä:
  1. Tarvitsenko tuotetta ihan oikeasti?
  2. Ostaisinko samaa tuotetta jos sen alehinta olisikin sen normaalihinta?
  3. Onko minulla jo ennestään jotain vastaavaa?
  4. Tuoko se jotain uutta, monipuolisuutta tai oikeaa iloa?

Lisäksi minulla oli pari kaveria mukana, jotka myös auttoivat ja sanoivatkin muutaman kerran etten kyllä oikeasti tarvitse jotakin, jota jo hypistelin kiiluvin silmin. 

Mutta tarttuihan sieltä jotakin todella kivoja ja tarpeellisia juttuja:


Karen Millenin ihana läpikuultava toppi, jossa edessä röyhelöä ja pari nauhaa, jotka voi solmia haluamallaan tavalla. Toimii hyvin housujen kanssa, mutta vielä ehkä paremmin hameen kanssa.



Toinenkin toppi Karen Milleniltä, jossa on mielestäni kiva leikkaus ja laskostukset edessä. Selässä on myöskin "halkio" eli toppi on auki keskeltä selkää, mutta kiinni yläselästä ja alaosastaan. Tätä olen suunnitellut yhdisteleväni esimerkiksi mustiin housuihin. En oikein osannut päättää näiden kahden topin väliltä, mutta kun molemmat olivat niin hyvissä alennuksissa päädyin lopulta ottamaan molemmat.



Sininen toppi löytyi Zarasta ja siinä on kivat napit selässä. Tykkään siitä että ne ovat juurikin selässä vaikka voi olla että saatan tarvita apua niiden napittamisessa. ;) Tämä toimii kivasti sekä housujen että hameiden kanssa.

Ihastuin myös todella paljon tähän toppiin joka sekin on Zarasta. Tykkään siinä oikeastaan aivan kaikesta! Värit vähän vääristyivät nappikuvassa, mutta oikeasti toppi on tosiaan samanvärinen kuin etukuvassa ja tuo punainen on oikeasti voimakas väriltään. Zarassa muuten huomaa hyvin sen, että eletään aivan eri kautta kuin euroopassa ja tullaan vähän jäljessä. Olen Zarasta bongannut useamman vaatteen, jotka olen ostanut tai nähnyt puoli vuotta sitten Suomessa.



Huivin etsinnästä kirjoitin aikaisemmin yhdessä postauksessa ja nyt sitten löysin kivan uuden huivin Marcsilta.  Se on iso, ohut ja siinä on sitä eläinkuosia...  Ristimmekin sen yhden kaverini kanssa svensk leopardiksi.



Korvakoruja ei voi ikinä olla liikaa ja saatoin jälleen sortua yksiin kultaisiin nappeihin, jotka varmasti kyllä menevät niin arjessa kuin juhlassa. Lisäksi ne maksoivat alennuksien jälkeen vain vähän alle 10$.


Lukutoukkana oli pakko ostaa myös pari uutta kirjaa vaikka minulla on vaikka miten monta ennestäänkin lukujonossa. The Slap kirjan juoni sijoittuu Melbourneen ja ilmestyessään kirja oli täällä kuulemma todella puhuttu. Nyt siitä on tehty oma televisiosarjansakin. One Day vaikuttaa muuten mielenkiintoiselta ja kiva kun sen luettuaan voi sitten katsoa myös siitä tehdyn elokuvan.


Lisäksi tuli ostettua SugarBabylta aivan mielettömän ihanan tuoksuista käsirasvaa. Minulla on heiltä myös aurinkorasvat keholle ja kasvoille ja tykkään merkistä todella paljon.

Mayersin tavaratalon Lancomen osastolla oli onnenpyörä. Siinä oli palkintoina lisäalennuksia, jos olisi tehnyt ostoksia ja parissa kohdassa oli palkintona ilmainen tuotenäyte. Itse onnistuin pyöräyttämään näytteen Lancomen Visionnairesta, jonka pitäisi tehdä kenen tahansa iho täydellisen virheettömäksi ja ihanaksi. Todellinen ihmetuote, mutta sanoisin että sillä hinnalla on jotain magiaa jo syytä ollakin.. ;) Täytyy käytellä säästeliäästi nuo muutamat millilitrat.


Kävittekä te alennusmyynneissä ja löysittekö mitään kivaa? :)

8 kommenttia:

  1. Ihania toppeja! :) Olen itsekin bongaillut Karen Milleniä ebaystä, tosi kivoja vaatteita löytyy.

    VastaaPoista
  2. Kivoja löytöjä oot tehny! Tykkään tuosta alemmasta Karen Millerin topista tosi paljon,kivan mallinen :)

    VastaaPoista
  3. JM- Kiitos :) Olen kuullut että Ebaystä voi tehdä vaikka mitä löytöjä, jos sitä osaa käyttää. :) Pitäisi varmaan itsekin joskus siihen tutustua. :)

    Hjenn: Kiitos. :D Kieltämättä tykkään siitä itsekin todella paljon. ;)

    VastaaPoista
  4. Ihania alelöytöjä, ihastuin etenkin noihin Karen Millenin paitoihin, kauniit leikkaukset! :) Itse olin eilen töissä kaupassa ja ihmisiä oli kauheasti liikenteessä! Onneksi ei sentään viideltä avattu. ;) Ruokatauolla poikkesin ostoskeskuksen muissakin liikkeissä, mutta mitään ei tarttunut mukaan kun alkoi vaan ahdistamaan. :D

    VastaaPoista
  5. En ole käynyt ja vielä ei ole hinkua ollut mennä. Juuri lupailin itselleni kartoittaa, mitä tarvitsen vai tarvitsenko mitään. Jos lähden suinpäin ostoksille, niin taatusti tarttuu jotain "turhaa" mukaan. Ihania löytöjä olet tehnyt, varsinkin nuo kaikki topit on tosi kivoja. :)
    Mukavia viimeisiä päiviä ja kohtahan se vuosikin jo vaihtuu. ;) Teillä taisi olla pieni reissu edessä. :)

    VastaaPoista
  6. Viivi: Kiitos. :) Oli kyllä varmasti todella raskas päivä monille myyjille ja ihailtavan hyvin useimmat jaksoivat hymyilla siinä myllerryksessä. :D Uskon että jos oli jo ollut monta tuntia sen kaiken ihmismassan keskellä, ei enää jaksanut vapaaehtoisesti lähteä etsimään sitä lisää muista paikoista. ;)

    Riina: Heräteostokset ovat usein niin turmiollisia, ne vain jotenkin tarttuvat matkaan. :D Kello on nyt puolenyön ja 4,5 tunnin päästä meidän pitää lähteä lentokentälle, ja tapani mukaan en ole vielä edes pakannut. :) Kiitos oikein paljon ja oikein mukavaa loppuvuotta myös sinne! <3

    VastaaPoista
  7. Ootko Mipsukkainen katsonut jo One Day -leffan? Se oli aivan ihana ja tosi koskettava! Itkin jälleen, tosin en läheskään niin paljon kuin Harry Potterissa..;)
    <3: Minä täällä hei...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole ja en ole vielä ehtinyt lukemaan kirjaakaan kun mulla on niitä lukemattomia niin miljoona. :D Kiva tietää, että se on kuitenkin ihana ja koskettava. <3 :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)