26.12.11

Jouluaatto

Joulupäivät ovat menneet todella nopeasti vaikkei tämä joululta ole tuntunutkaan. Jouluaattona tuli grillailtua puistossa muutaman ystävän kanssa, joulupäivänä kävin ruotsikirkolla suomalaisessa joulukirkossa ja tänään olivat muodossa joulujälkeiset alennusmyynnit!

Jouluaatto oli todella kuuma ja lämpöä oli taas yli 30 astetta. Puisto, jossa olimme oli kuitenkin lähellä merta, josta tuli vilvoittavaa tuulta ja sää tuntui muutenkin täydelliseltä. Puistossa menivät tunnit nopeasti ja olimme siellä iltapäivästä myöhään iltaan ja vielä ehdimme joulusaunaankin. :) Jouluaatto on täällä vielä aivan normaalipäivä, toisin kuin meille suomalaisille joille se on monille jopa isompi kuin joulupäivä. Puistossa oli aattonakin ihan mukavasti kuitenkin ihmisiä, ihan ausseja ja sitten meitä ulkomaalaisia.

Salla <3

Sellainen oli minun jouluaattoni. Aika erilainen kuin aikaisemmat.

5 kommenttia:

  1. Taatusti aika hienoa kokea jotain ihan erilaista kuin mihin Suomessa on tottunut! Eikä sitä varmaankaan tiedä, ennenkuin sen itse kokee. Ne avartaa maailmankatsomusta kummasti. Oikein lämpöistä joulupäivän jatkoa sinne kauas! Huomenna alkaakin sitten taas se arki..

    VastaaPoista
  2. Niin, kyllä tästä joulusta osaa myös nauttia kun ei väkisin yritä luoda siitä sitä tietynlaista, vaan ottaa sen sellaisena kuin se on. :)

    Täällä on sellainen systeemi ainakin joulunpyhissä, että jos sellainen osuu viikonlopulle, on seuraavan alkavan viikon 2 ensimmäistä päivää vapaita vaikkei enää varsinainen pyhä olisikaan. Eli täällä on tämä tiistaikin vapaa. :)

    Kiitos mukavasta kommentista ja oikein mukavaa joulunjatkoa myös sinne! :) Täällä ne alkavat jo riisua joulukoristeita, mutta itse olen sitä mieltä, että joulu on ohi vasta sitten kun nuutti on sen vienyt. ;)

    VastaaPoista
  3. Varmasti on ollut täysin erinlainen joulu, kuin Suomessa. Hassun näköistä, kun tonttulakit päässä helteellä.. :D Ihania kuvia kaikki. :)

    VastaaPoista
  4. Riina: Jotenkin tuntu, että jokin ei nyt kyllä sovi kuvaan.. ;)

    VastaaPoista
  5. Mahtavaa, että yksi koirakuva oli myös mahtunut tähän! Kaveri on kovin söpö, palloa siinä noutamassa :)
    <3: Norppa täällä hei
    P.S. Kyllästytkö jo näihin mun kommentteihin?:D

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)