20.12.11

Michael Kors Hadley

Tilasin the outnet verkkokaupasta itselleni uuden mustan laukun, joka on Michael Korsin Large Hadley leather tote. Se oli 70% alennuksessa mikä ei ole mielestäni ollenkaan huono alennus.





Musta laukku minulla on ollut etsinnässä jo jonkin aikaa. Omistan ainoastaan yhden mustan keskikokoisen/suuren laukun, joka on hm:lta.  Se on palvellut minua kaikella muovisella urheudellaan jo parisen vuotta, mutta nyt se on alkanut murentua ja pinta kuoriutumaan useammasta kohdasta.

Tämä uusi laukku on aitoa nahkaa, joten sille todellakin odotan pidempää käyttöikää kuin sen pari vuotta. Se vaikuttaa oikein laadukkaalta ja tykkään siitä että sillä on pohjassa nastat. Tykkään myös siitä, että sillä on kahvat jolloin sitä voi kantaa kädessä tai käsivarrella, mutta että siinä on myöskin kantohihna jolloin sen voi heittää myös olalle jos tarvitsee vapaat kädet tai se painaa liikaa.





Tuntuu melkein surulliselta että nyt voi mustan laukun ruksia pois ostoslisltalta. ..mutta toisaalta olisi kiva saada myös joku kultaisilla yksityiskohdilla ja ehkä se voisi olla sitten erimallinen muodoltaan.. ;)

8 kommenttia:

  1. Todella hyvän löydön olet tehnyt kyllä, pitäisi itsekin tarkistaa The Outnet hieman useammin! Xenia oli myös onnistunut nappaamaan saman laukun. :)

    VastaaPoista
  2. Välillä tuntuu että pitäisi suositella pikemminkin ihmisille sen välttelemistä sillä siihen sivustoon jää koukkuun.. ;) Joo, huomasin että Xenia oli tilannut saman ja oli ihan todella lähellä etten tilannut silloin sitä pientä samaa cluthia kuin hän, mutta jätin kuitenkin silloin väliin. :D Hänellä on todella hyvä laukkumaku.. ;)

    VastaaPoista
  3. Just Marikan kanssa puhuttiin et siun ostolakko ei pidä ollenkaan :D

    VastaaPoista
  4. Ihana! Ja olet onnistunut saamaan kivalla alennuksella laukun itsellesi. :)

    VastaaPoista
  5. Heini: Välillä paremmin, välillä huonommin. ;)

    Riina: Kaikki alennuslöydöt kyllä lämmittää erityisesti sydäntä. ;)

    VastaaPoista
  6. Tästä-oon-niin-kade! :o

    Jos joskus kyllästyt, ni mun luota vois löytyy tälle uus koti... ;D

    Elina

    VastaaPoista
  7. Kaikki alelöydöt on kuin laittaisi rahaa pankkiin ;)

    VastaaPoista
  8. Elina: hah hah, selvä.. ;)

    Mintsi: Se on kyllä niin totta! ;D

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)