14.1.14

Asu 13/01/14

Tänään olin aamulla sen verran reipas, että ehdin ottaa asukuviakin ennen töihin lähtöä. ;)

 Tuon neuleen ja kaulakorun ostin viikonloppuna kun kävin hieman kaupoilla. Forever 21 on mielestäni kiva liike sen vuoksi, että siellä vaikka minkälaista vaatetta ja se on erittäin halpa. Tosin materiaalit eivät ole laadukkaimpia ja vähän pelottaa miten tuon neuleenkin käy sitten ensimmäisessä pesussa.. Toivotaan parasta! 
- neule: Forever 21
- farkut: Levi's
- laukku: Michael Kors (Darrington)
- kengät: Aldo
- kaulakoru: Forever 21
- kello: Nixon
- rannekorut: Gorjana, Marc by Marc Jacobs

Töiden jälkeen huristelin autolla Vancouverin keskustaan ja muutaman suomalaisen naisen elokuvailtaan. Suomalainen elokuva ei toiminutkaan paikallisessa DVD-soittimessa ja päädyimme katsomaan venäläisen Russian Ark elokuvan, joka on kuvattu kokonaan Pietarissa Talvipalatsissa. Se oli hieman taidemainen, mutta mielenkiintoinen upean ympäristön, asujen ja historian vuoksi. Huomaan hyvin sen etten ajanut Australiassa autolla käytönnössä lainkaan. Reilun parin vuoden ajotauko tuntuu tehneen minusta melkoisen hermoheikon kaupunkiliikenteessä. Tuo ajoreissuni vastasi sykkeitten puolesta varmasti kevyttä treeniä.. ;)

7 kommenttia:

  1. Hei hieno tuo kello, onko se uusi? En muista nähneeni aiemmin :) Tosi kivaa että kävit töiden jälkeen Vancouverissa, ja vaikka sen suomalaisen elokuvan kanssa ei mennytkään ihan niin kuin Strömsössä, niin oli varmasti piristävää silti! Talvipalatsi on upea, siellä yhdessä osassa sijaitsee juuri se Eremitaasi (jossa en edelleenkään ole käynyt...). Palatsiaukiolla olen kyllä vieraillut siellä ympäristössä ja on kyllä hieno. Talvipalatsi ja Eremitaasi on ehdottomasti sitten meidän Pietarin vierailun kohteena, eikö?! ;) <3
    Paljon haleja!!!! Oma Norppasi :-*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin sen varmaan reilut puolisen vuotta sitten kun halusin kellon, joka ei näytä niin kellolta. ;) Sitä elokuvaa katsellessakin mietin, että sinne vielä haluan kanssasi! <3 :)

      Poista
  2. Hieno helmikoru. Joo halvemmista kaupoista voi tehdä sekä tosi hyviä löytöjä että myös niitä jotka ei kestä esua, toivotaan että tuo kestäisi. Miten muuten oliko Australiassa useinkin +50C kesällä? kuten uutisissa välillä lukee..
    Millaiset talvet siellä oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Nuo muistuttavat enemmän sellaisia epäsymmetrisiä hieman kuutiomaisia kivipalloja vaikka muovia ovatkin, mutta tykkään itsekin siitä paljon ja helmet ovat kyllä myös yksi heikkouteni. :)

      50 astetta ei ole enää normaalia, yli 40 esiintyy Melbournessa kylläkin joka kesä vähän kuin meillä on melkein joka talvi ainakin yksi -30 asteen jakso. Sellainen +30-+37 voi olla sellainen keskivertokesäpäivä vaikka toki välillä saattaa olla vain +20 asteen päiviäkin. :)

      Poista
    2. Niin ja talvet ovat aika kylmiä! Sellaista 8-15 astetta ja monesti vielä tuuli saattaa olla aika kylmä. Melbourne on vähän sellainen ääriolosuhteiden kaupunki siinä mielessä, että verrattuna esimerkiksi Sydneyyn Melbournessa tippuvat lämpötilat alemmaksi, mutta toisaalta kesällä helteet ovat kovemmat. Sydneyssa on tasaisempaa. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)