24.1.14

Vancouverissa

Tänään minulla oli vapaapäivä ja suuntasin tyttöporukalla Vancouverin keskustaan. Koska olen edelleen hieman arka parin vuoden ajotauon jälkeen ja keskustan ruuhkat ja kalliit parkkimaksut eivät kiinnostaneet, ajoin lähimmälle SkyTrain asemalle ja sieltä hyppäsimme junan kyytiin. SkyTrain on siitä hauska, että nimensä mukaisesti suuri osa matkasta taitetaan ilmassa ja sieltä näkee kivasti maisemia.
Oli mahtavaa päästä pitkästä aikaa kunnolla johonkin kaupunkiin ja vain nauttia siitä ihmisvilinästä ympärillä. Oli myös kivaa, että sain seuraa ja vieläpä hyvää seuraa. Vaikka viihdyn erinomaisesti yksinkin niin silti tarvitsen sitä, että on ihmisiä joille voi tarvittaessa soittaa kun haluan seuraa. Tietenkin minulla on mieheni ja meillä on aina hauskaa, mutta tyttökaverit ovat aina tyttökavereita ja ainakin kärsivällisyyttä riittää kaupoilla pidempää. ;) Uuteen paikkaan muuttaessa yksi "hankaluuksista" on juurikin se kavereiden löytäminen.
"yllättäen" taas kahvimuki tasussa
Vancouver on kuitenkin kaupunkina mielestäni kivannäköinen ja katseltavaa ja kierreltävää siellä riittää. Se on ihan hyvä sillä aion viettää siellä vielä moonta monta päivää. Tunnelmaltaan ja näöltään se on aivan erinäköinen Melbourneen, mutta onko tuo ihme kun ne ovat aivan eri puolilla palloa.

Kaupungilla tuli myös hieman shoppailtua vaikkei se tarkoitus ollutkaan. Kaiken pystyn perustelemaan ehkä uutta ballerinaparia lukuunottamatta. Niitä myönnän itsekin omistavani jo yli sen perustarpeen. ;) Kivoin yllätys kaupungilla oli Ever New Melbourne niminen liike. Pysähdyin heti kun huomasin sen ja minulle tuli heti mieleen australialainen Forever New niminen ketju. Menin liikkeeseen ja kaikki vaatteet näyttivät aivan sen tyyppisiltä kuin tällä aussiketjulla ja myös hintalaput olivat tyyliltään aivan samankaltaisia. Minun oli pakko kysyä myyjältä lisää tästä brandistä ja selvisi, että se on sama ketju! Se ei saa vain toimia Pohjois-Amerikassa samalla nimellä kuin muualla sen takia, että täällä on jo Forever 21, joka on nimellisesti liian samankaltainen. Olin kuitenkin niin onnessani tästä löydöstä ja menin hetkeksi aivan sekaisin. :D Sieltä löysinkin itselleni kivan paidan ja söpöt korvikset. Topshopissa piristi taasen Muumialushousubongaus. Niitä en ostanut lähinnä laiskuudesta johtuen sillä olin juuri tulossa kassalta, mutta aika söpöt nuo ovat ja ulkomailla syttyy jotenkin uusi rakkaus kaikkea suomalaista tavaraa kohtaan.


Kaiken kaikkiaan kiva torstaipäivä ja kivaa, että jäljellä on enää yksi työpäivä ennen viikonloppua. Mitään suunnitelmia ei vielä ole, mutta onhan niitä aina ennenkin kehittynyt.. ;)

8 kommenttia:

  1. Aivan ihanan näköistä tuolla! Tosi hyviä kuvia olet saanut nappailtua! :)

    Hassua, kun Vancoucerista lukiessa sinne tulee jonkinlainen "kaipuu" vaikken ole siellä koskaan ollut, mutta muutaman rakas vaihdonaikainen ystävä siellä asuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vancouver on jotenkin ihana. Ihastuin siihen välittömästi kun kävin siellä muutamia vuosia sitten ensimmäistä kertaa lomalla. Siinä on jotain erilaista. :) En pahoittaisi mieltäni jos siellä keskustassa joutuisin asumaan. :D

      Poista
  2. Tosi kivan kuuloinen juna ja kaikki näyttää niin puhtaalta siellä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kiinnittänyt itse huomiota aikaisemmin, mutta siistiä on. :)

      Poista
  3. Minulle on käynyt samanlailla että oon nähnyt esim. Italiassa myytäviä vaatteita,kenkiä ja laukkuja löytyvän ympäri Eurooppaa, ehkä ympäri maailmaa, tosin vähemmän pohjoisessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Italialaisilla on ehkä mielestäni kaikista parhain tyylitaju.. ja ruokakulttuuri. ;) En yhtään ihmettele että kumpikin on levittäytynyt laajalle.

      Poista
  4. Kivaa että löysit jotain tuttua Vancouverista :) Ikävän iskiessä voit siis hyvällä syyllä vierailla tuossa kaupassa ja ostaa itsellesi tuulahduksen Australiaa :*

    Norppa-terveiset! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tänään löysin sieltä kahvilan, jossa oli australialainen barista ja sain flat whiten! <3

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)