26.1.15

ELÄMÄNSUUNNITTELUA

Loma on ohitse ja suurella haikeudella jätin taas Australian taakseni. Tämä kuulostaa niin kliseiseltä, mutta ihan oikeasti pala sydäntäni jäi sinne asumaan, olihan se koti. Jos haluaisin yhtään pysyvämmin asua Suomen ulkopuolella, ei minulle olisi mitään muuta vaihtoehtoa kuin Australia ja siellä Melbourne. Minulle se Melbourne on maailman ihanin ja paras kaupunki maailmassa. 

Lähes kolmen kuukauden loma siellä teki myös siinä mielessä hyvää, että se selkeytti paljon asioita päässäni. Huomasin, että Kanadaan paluun ajatteleminen alkoi aina jopa ihan ahdistamaan ja lisäksi koti-ikävä Suomeen alkoi vaivata. Sen takia nyt ihan viimeviikkoina tein päätöksen, että haluan Suomeen aikaisemmin ja sen takia päätin, että lähden Kanadasta helmikuun lopulla. Nyt kun päätös on tehty, tuntuu se ihan älyttömän hyvältä ja jopa helpottavalta. Kanadassa oli puolensa ja vaikkei se yhtä aurinkoinen (pun intented :D) kokemus ollutkaan kuin Australia, niin ehdottomasti kokemus jäi plussan puolelle. Tuntuu vain, että minua odottaa Suomessa niin moni asia ja unelma, joita kohti haluan jo kovasti lähteä ettei puolivuotta Kanadassa olisi tuonut elämääni mitään lisäarvoa. Odotan jo myös kovasti omien töiteni pariin pääsemistä ja siellä pääsen todennäköisesti aloittamaan huhtikuussa. Ihan samaan elämään en kuitenkaan halua Suomessakaan palata ja sielläkin tulee muutoksia tapahtumaan. :)

6 kommenttia:

 1. Ei se ole klisee... Myös Norpalla pala sydäntä on ikuisesti Venäjällä ja Permissä. Ymmärrän siis hyvin, kyllä se jättää jäljen!!! Ihanaa, että sait viettää tuon aika pitkänkin loman Australian kotona, viettää taas Melbournen aurinkoista arkea! Sait palata sinne noin pitkäksi aikaa nopeammin kuin olisi uskonutkaan! :) Siltikin olen niin onnellinen, että saan sut koto-Suomeen jo PIAN! <3 Täällä Pohjolan kotona sua odottaa uudet unelmat <3 :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, että sinä ymmärrät <3 Loma Melbournessa oli kyllä niin unelmaa ja onneksi monet asiat loksahtelivat paikoilleen, että se mahdollistui. :) Ihanaa nähdä jo ihan pian!!! <3 <3

   Poista
 2. Jesjesjes,vihdoin virallista!! ♡♡♡♡
  Mii sou häppy! :D
  Mahtavaa,kyllä sua on kaivattu lähelle,jihuuu!! :) :) Kummityttö ja sen veli ilahtuu ikihyviksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On täälläkin kaivattu!!! :D <3 Lapsille rapsutuksia! Ihanaa päästä pian ystävien kanssa viettämään aikaa ihan kunnolla. :)

   Poista
 3. Tervetuloa takaisin! <3
  -Heini

  VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)