16.1.15

GOLDILOCKS

Melbournessa on paljon rooftop baareja, jotka ovat erityisesti kesäaikaan todella mukavia. Yksi kivoista on keskustassa sijaitseva GoldiLocks. Se on niitä paikkoja, joka on tavallaan huomaamaton ja piilotettu, mutta kuitenkin niin maineikas, että sen tietävät kaikki. ;) 
Vilkkaalla Swanstonin kadulla on baarista melko huomaamaton pieni kyltti erään tavallisen vähän resuisenkin pienen aasialaisravintolan edessä. Ravintolasta pitää mennä hissillä ylös, kävellä käytävää pitkin, löytää portaat, kävellä ne ylös ja sitten on viimein perillä.
Baari ei ole tiloiltaan suuri, mutta se on sangen viihtyisä. Lattialla on tekonurmimatto, taustalla kivaa musiikkia ja kuumalla säällä suihkuaa viilentävää vesihöyryä. Plussaa myös siitä, että baarissa oli pumppupullo ilmaista aurinkorasvaa sillä olin jälleen unohtanut rasvata itseni ja olisin ihan varmasti kärtsännyt auringossa istuessa. ;)
Tykkään rooftopbaareissa siitä tunteesta, että on vähän kaiken liikenteen ja hälinän yläpuolella ja muutenkin niissä on aina vähän erilainen tunnelma kuin maanpinnalla olevissa baareissa. Tuollakin oli kivaa vain jutella kaverini kanssa, nauttia hyvistä ja mielenkiintoisista drinkeistä ja välillä napostella juuressipseillä.
Huomaa dinosaurus!
Lähes naapurissa on puolestaan toinen vielä kuuluisampi rooftop bar, joka on vielä monta kerrosta ylempänä ja joskus siellä on myös moonlight cinema näytöksiä. Sen paikan ihan virallinen nimikin on kai rooftop bar vaikka kavereitten kanssa puhumme siitä aina cookie nimellä, vaikka se on todellisuudessa toinen baari samassa talossa, mutta alemmassa kerroksessa. Tykkään silti itse enemmän goldilockista sen tunnelman vuoksi, mutta molemmat silti ehdottomasti käymisen arvoisia paikkoja. :)

2 kommenttia:

  1. Olisi niin mahtavaa kun Suomessakin olisi vastaavanlaisia paikkoja enemmän vaikka kesällä mutta ei ainakaan Jyväskylässä ole :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Tosi harmi ettei oikein ole ja juuri tuollaisia rentoja istuskelupaikkoja. Ehkä tulevaisuudessa! :D

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)