14.1.15

SNÖ OF SWEDEN

Yhdellä lähikaduistamme on erään ruotsalaisnaisen pitämä liike nimeltä Diva Scandinavia. Siellä on myynnissä kaikkia kivoja skandinaavimerkkejä ja mm. Snö of Swedenin koruja. Eräs aussiystäväni oli ostanut sieltä ihan superupeat korvakorut ja tällä kertaa en vain malttanut olla matkimatta!
Ilmeisesti Dior oli ainakin aloittamassa trendiä kaksipuolisista korvakoruista, joita löytyy nyt vaikka miltä merkeiltä. Näissä Snö of Swedenin koruissa on toisella puolella tähti ja toisella puolen jättimäinen helmi. Ne ovat luonnossa todella näyttävän ja hienonnäköiset. 
Ystäväni oli ostanut valkokullanväriset, jotka suorastaan sädehtivät pienten "timattien" ansiosta. Ne olivat niin upeat, että jopa minä keltakultaihminen haluaisin ne! Ne oli kuitenkin loppuunmyyty, joten päädyin ruusukultaisiin, jotka nekin ovat todella kauniit. Saatan kuitenkin hankkia ne valkokultaisetkin myöhemmin.
Näitä korvakoruja pystyy käyttämään kumminpäin tahansa sekä yhdistelemään muihin koruihin sillä helmiosa vain upotetaan tappiin tavallisen takaosan tavoin. Olen aina tykännyt myös näyttävistä korvakoruista ja sen takia olen tästä trendistä todella innoissani! :)

4 kommenttia:

 1. Snö:n korut on kyllä ihania ja ihan mahtavaa, kun skandinaavisia merkkejä on myös siellä toisella puolella palloa edustettuna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee aina kiva fiilis kun jotain tuttua näkee. :) yleensä hinnoissa on Australia lisää, mutta näissä ei onneksi paljoa enkä malttanut jättää Suomeen. Mielellään tuen myös paikallista yrittäjää. :)

   Poista
 2. Norppa muistaa myös sen liikkeen!! :) Tosi kauniit korvakorut!

  VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)