22.1.15

LIQUID SAND KYNNET

Minulla on ollut aikaisemminkin hiekkalakkoja, mutta nyt olen löytänyt suosikkini! Tykkään tästä sävystä todella paljon. Se on mattainen ja hiekkainen, mutta muihin omistamiini sävyihin verrattuna tässä on eri kokoisia glitterpaloja mukana, jotka tuovat kivaa säihkettä ja vaihtelua pintaan.
Lakka myös pysyy kynsissä todella hyvin. Kolmen päivän jälkeen on kärjissä havaittavissa aivan olemattoman pientä kulumaa ja kynnen pinta on tunnusteltaessa hiutunut, mutta näyttää yhä melko samalta vaikka olen läträillyt paljon erilaisten voiteiden kanssa ja käynyt uimassa ja saunomassa.
Lakka on OPI:n Can't Let Go, jonka ostin viikko siten alennuspöydästä. Se on saanut minut innostumaan tämän tyyppisistä lakoista taas aivan uudella tavalla. Näistä kynsistä olen myös saanut muutamat kyselyt.
Kynsilakkalakossa oli siis jälleen murtuma ja tuntuu, että sen ylläpito jälleen vain vaikeutui! ;)

2 kommenttia:

  1. Toi on kyllä todella nätti lakka! just mun lempparivärinen, en ymmärrä miksen omista tätä vieläkään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä sitten pitäisi vaikka sullakin on vähän ongelmaa määrissä.. ;) Mutta oon tosi tyytyväinen, että ostin hetken mielijohteesta tämän lakan ja nytkin reissussa käytin sitä koko ajan vaikka yleensä tykkään vaihdella nopeasti. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)