18.1.15

ASP --> HBA

Neljä päivää keskiaustraliassa ovat nyt takana ja se oli mahtava kokemus! Uluru oli todella upea näky  ja oli mielenkiintoista kuulla sen hengellisestä ja kulttuurisellisestä merkityksestä aboriginaaleillle. Patikointi King's Canyonissa oli myös hieno kokemus sen kauneuden vuoksi. Hienointa oli silti ehkä vain se kokemus olla outbackissä kuten Australian erämaaseutua kutsutaan! Se eristytäytyneisyys oli ainakin itselleni outo ja vaikuttava kokemus. 

Nyt istun Melbournen lentokentällä ja odotan koneenvaihtoa Hobarttiin Tasmaniassa joka tulee olemaan taas täysin erilainen kokemus. Jännää kokea nämä kaksi niin erilaista paikkaa aivan heti peräkkäin! 
Kuvia tuli otettua jo ekalla reissulla niin paljon, että saa nähdä miten muistikortilla riittää tilaa.. ;) Kun saan tietokoneen käsiini reissujen jälkeen bloggaan varmasti jotain molemmista. Postauksen kuvana toimii maisemakuva jostain päin South Australian erämaata, jonka otin tällä iPadilla lentokoneesta. Sekin oli mielenkiintoista maisemaa suolajärvineen ja ihmisten puuttumisen vuoksi. 

3 kommenttia:

 1. Varmasti upea tuo Uluru! Norpan sisko kävi siellä myös toisella(!) Aussien matkallaan ja kehui myös mielettömäksi. Kivaa, että te pääsitte sen nyt myös kokemaan, ja tämähän oli siihen oivallistakin oivallisempi ajankohta!! <3 Mukavaa Tasmaniaa, bongaile tasmanian devileitä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kuulla! :D pussipiruja en ole nähnyt, mutta luonnossa olen bongannut jo erilaisia kengurueläimiä, kettukusun sekä... Nokkasiilin!!! Tuli ihan mieleen se meidän juttu. :D

   Poista
  2. Oi eeeiiiiiii! Nokkasiili <3 Ihanaaaaa!!!! Ja ihanaa että oon ollut mielessä myös <3

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)