9.1.15

UUDENVUODENKYNNET

Näpsäisin uudenvuodenpäivänä kuvat kynsistäni, mutten ehtinyt laittaa niitä aikaisemmin tänne blogiin. Mitään kovin ihmeellistä koristelua en halunnut ja pystynyt tekemään, mutta glitter oli tietenkin aivan ehdoton juttu. Koska täällä Australiassa on päinvastaiset vuodenajat ja kesä menossa, halusin pohjaväriksi jonkin kirkkaan ja kesäisen, ensin miettimäni tummansinisen sijaan.
 Lakkoina oli pohjalla Kester Blackin bubblegum ja päällä pari kerrosta essien Hors d'oeuvresia.
Kester Black on pieni australialainen kynsilakkamerkki, joka mainostaa lakkojaan vegaanisina ja myöskin eettisina. Tutustuin merkkiin alunperin Embosnails! blogin kautta. :) Sen jälkeen oli minunkin saatava yksi lakka kokoelmiini ja matkamuistoksi. ;)

4 kommenttia:

 1. Ha haa, oot nyt löytänyt merkin! =) Mites Bubblegum toimi? Sävy on niin helmiäinen että ei ehkä ainakaan yhdellä kerroksella peitä..? Mutta toimivat juhlakynnet ehdottomasti tuon Essien lakan kanssa! :) Kävitkö South Melbourne Marketilla lakkaostoksilla vai löysitkö toisen Kester Blackin myyntipisteen, joita näytti jonkin verran kyllä olevan Melbournessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, löysin! Kiitos! :D Tuon taisin ostaa ihan keskustasta, mutta myös South Melbournessa näin niitä parissakin paikassa. :) Tuo on aika peittävä sävy. Yhdellä kerroksella jää kynsiraja hieman kuultamaan, mutta kahdella peittää jo täysin. :)

   Poista
 2. Kauniit kynnet! voisi joskus kokeilla tuollaisia

  VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)