17.6.12

ALIAS MAE Rogue

Jos joku muistaa, että kun ostin uusimmat Tory Burchini, niin sovittelin niitä ennen ihania loafereita. Hylkäsin ne kuitenkin, koska ne eivät olleet sellaiset kengät joita olin etsimässä paristakin eri syystä. En silti ole pystynyt unohtamaan niitä, vaan olen miettinyt niitä pelottavankin usein. Viimeisimpiä niittejä oli se, kun näin eilen kaupungilla yhdellä tytöllä ne jalassa, ja ne näyttivät ihan älyttömän siisteiltä! Niitä oli pakko päästä uudelleen sovittelemaan. :)
Silti kauppaan ne jäivät vieläkin.. Haluaisin ostaa ne ihan mielettömän paljon, mutta minua vaivaa ensinnäkin se, että niiden sisäpuoli on keinonahkaa eli ne voisivat olla varsin hiostavat ja keinonahan puolesta ne saisivat olla hinnaltaan myös hieman halvemmat.  Muutenkin olen hieman yllättynyt sisäpuolen materiaalivalinnasta sillä, esim. heidän nettisivuillaan he mainostavat nimenomaan laadukkuudella.

Alias Mae is a high quality hand made leather footwear brand. We are quite exclusive, delivering small runs of styles and colours - sometimes only 8 pairs produced a colour - making our shoes highly sought after. Alias Mae is developed in our own production facilities and are the result of rigorous research to ensure they are of the highest quality. The leathers that we use are handled by craftsmen and finished by hand.

Toinen syy minkä takia jätin ne vielä ostamatta oli se, että minun tarvitsisi edelleen ostaa ne nilkkurit (<3Lita<3). Kyllä täällä ballerinoillakin pärjää, mutta silti olisi kiva omistaa edes yksi pari vähän lämpimämpiä kenkiä näin talvella.

Silti aika isokin osa minusta haluaisi vain kipittää takaisin kauppaa ja hakea ne kotiin. Ne olisivat hieman erikoisemmat tuomaan monipuolisuutta peruskenkieni rinnalle ja en edes omista juurikaan loafereita.. joten.. ;) :P

Mitä mieltä te olette? 
Eilen seurueessani jakaantuivat mielipiteen noista kengistä aivan kahtia! :D

10 kommenttia:

  1. Mulle tulee noista mielee joku robottidinosaurus. :D Mut kummmallisuudessaan ne on kyllä aika hienot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! :D Aina ei vain jaksaisi sitä samaa ja tylsää, vaan haluisi jotan erilaista. :)

      Poista
  2. Mun mielipide on varmaan arvattaissa :D Sinänsä, joo, hienot, mutta en ehkä kallistuisin eihin. Antavathan ne särmää, mutta ainakaan itselläni en noita näkisi. :)

    Hyvä pointti muuten toi materiaali, mikäli kengät ovat arvokkaat niin luulisi materiaalinkin olevan hintansa arvoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun mielipiteen mietin ja arvasin jo kirjoittaessa.. ;) jos nuo maksaisivat 20-30$, niin olisin kyllä jo ostanut ne, mutta kun siihen pitäisi lisätä vielä satanen.. Tää on ihan hirveätä kun haluaisin ne ihan mielettömästi, mutta ne sotivat hinta/laatu periaatettani vastaan. :D

      Poista
  3. Mutta kun sulla ei niitä loafereita vielä olisi... ;) Vaikka kylläkin suna panostaisin nilkkureihin jos valita pitää, aivan kylmät väreet menee aina kun näen sut sipsuttelemassa ballerinoilla talvikeleissä (hah) :)

    VastaaPoista
  4. niin.. mutta kun mulla on loaferit ja ne on vielä mustat.. http://katsehorisontissa.blogspot.com.au/2011/11/tyokengat.html

    jotenkin nolotti tehdä tuo paljastus, mutta kun ne on aivan erilaiset ja siten niitä ei voi verrata noihin Rogueihin! :D Mutta nilkkurit mun on kyllä hankittava. :)

    VastaaPoista
  5. Aih sori mä muistin että sulla ei oo, kun yleensä tepastelet ballerinat jaloissa :) No sitten ilman muuta hankintaan! Mennäänkö huomenna hakemaan? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekisi niin mieli, mutta taidan antaa kohtalon päättää. Eli jos ne tulevat aleen, niin ostan ja jos eivät, niin niitä ei ollu tarkoitettu.. Toisinsanoen tämä vaatii useita käyntejä, mikä ei huonolta kuulosta sekään. ;) Huomenna ei kyllä ehdi kun on töitä ja sitten PT. :)

      Poista
  6. Ihanat! Olisivat vieläkin paremmat jos nämä saisi korollisina ;)
    http://boudoir-pini.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni lisäkorko ei kyllä olisi huono. :) Arkikäyttöön noita kuitenkin himoitsisin. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)