21.6.12

Soap & Glory

En tiedä mikä on nyt menossa sillä olen edelleen ihan hirmu väsynyt ja sen takia en ole postauksiakaan oikein jaksanut tällä viikolla kirjoittaa. Eilen nuokuin sohvalla puolihorroksessa ja menin todella aikaisin nukkumaan ja nukuin reilun 10 tunnin yöunet. Aamulla heräsin jälleen päänsärkyyn ja mieltä ei ainakaan ylentänyt se kun katsoin, että ulkona sataa. Ei siinä kuitenkaan auttanut muuta kuin hypätä pyöränselkään ja lähteä töihin. Sinne saavuin ihan kylmissäni ja likomärkänä, mutta onneksi oli vaihtovaatteet mukana.. ;) Ja sama ikävä sää oli kotimatkankin.

Muutenkin näyttää siltä, että tulossa on sateinen ja elämäni kylmin juhannus.. niin ja tietenkin ehdottomasti pimein.. ;)

Ehkä juurikin tämän kaiken kylmyyden ja synkkyyden vuoksi sitä kaipaa juuri sitä extra annosta hemmottelua. Viikonloppuna törmäsin eräässä kaupassa kivantuntuiseen sarjaan nimeltä Soap & Glory. Tuotteet oli pakattu hauskannäköisiin pakkauksiin, niillä oli kivat nimet ja ne tuoksuivat todella hyviltä. :) En vielä ostanut niitä, mutta sen verran ne jäivät mieleen että olen tutkinut netistä niistä lisätietoa ja ihmiset tuntuvat todella tykkäävän kyseisestä sarjasta. :) Se on brittiläinen yritys, joten en ihmettelisi jos niitä olisi jossain Suomessakin myynnissä tai ainakin saisi netin kautta tilattua.

Tuotteita on aina erilaisista rasvoista, kylpytuotteisiin, ihonpuhdistukseen ja meikkeihin asti. Itse kiinnostuin eniten seuraavista tuotteista ja näihin aioin ensikerralla tutustua kaupassa vielä tarkemmin.
  • Sugar Crush Body Scrub
  • Glow Lotion Fragranced shimmer lotion
  • Scrub Your Nose In It Face scrub and mask
  • Clean On Me Creamy clarifying shower gel
Kaikkien noiden pitäisi olla arvostelujen mukaan hyviä ja kuulemma varsinkin tuo scrub your nose in it, tekee ihmeitä huokosille ja muutenkin iholle. :)

10 kommenttia:

  1. Sanon ison HÖH väsymykselle ja pääkivulle! Pääsisitköhän sä siihen hierontaan? :) Herkullisia juttuja, mä tykkään paljon noista purnukoista... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä kuukauden päästä viimeistään, sellainen olisi kyllä ihana. :) Ja nuo purnukat on kyllä kivoja. :D Briteissä noita myydään ihan Bootsissa eli eivät ole edes kallein sarja vaikka täällä vähän kalliimpia ovatkin kuin siellä. :)

      Poista
  2. Mistä kaupasta noita tuotteita saa? Itse olen lähdössä n. viikon päästä Australiaan, tuollaiset viime hetken pikku vinkit shoppailuun ja muuhun kiinnostaisivat kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! Missä päin aiot seikkailla? :) Niitä saa ainakin täällä Melbournessa Myer tavaratalosta ja sitten Mecca nimisista kaupoista, joissa myydään kaikkea kosmetiikkaa ja muuta kemikaaliotavaraa. Molemmat löytyvät varmasti kaikista Australian isoimmista kaupungeista.

      Poista
  3. Kiitos vinkistä! :) Tykkään muutenkin blogistasi, ei ole vain aiemmin tullut kommentoitua. Osaisitko vielä suositella Melbournessa tai sen ympäristössä jotain, mitä siellä ehdottomasti kannattaisi tehdä/nähdä? Olen suuntaamassa Australian itärannikolle, ensin Melbourneen ja siitä sitten rannikkoa pitkin pohjoiseen päin. Onko siellä etelässä kovin kylmä näin talvisaikaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kääk! Kirjoitin sulle hirmu pitkän vastauksen ja sitten se katosi.. :( Mutta sitten muistin, että aikaisemmin olin kirjoittanut fb:ssä vähän vastaavan viestin parille kaverille, jotka tulivat myös tänne reissaamaan :D eli tässä sitä suoraan vaan kopioituna:

      Mutta siis tästä Melbournesta.. :) Ensinnäkin tätä nimitetään Australian fashion capitaliksi ja sen lisäksi että täältä löytyy kaikki merkki- ja ketjuliikeet, täällä on ihan tosi paljon sellaisia pieniä putiikkeja mistä löytyy aina kaikkea tosi mielenkiintoista ja vähän uniikimpaa. Täällä on myös outlet myymälöitä, joista saa ostettua eri merkkituotteita vähän edullisemmin. Suurin ostoskeskus on Chadstone, joka on eteläisen pallonpuoliskon suurin. Se on vähän itäosassa, mutta sinne pääsee junilla ja busseilla. Keskustassa on kaksi todella isoa tavarataloa Mayers ja David Jones sekä tietenkin ostoskeskuksia (esim. Melbourne Central), mistä löytyy vaikka mitä liikkeitä. Suurin ostoskatu on nimeltään Chapel Street ja sieltä löytyy käytännössä lähes kaikki liikeet ja sinne avattiin juuri esim. TopShop.

      The Great Ocean Road on mielestäni ehkä se ykkösjuttu ja sellainen must see. Maisemat ovat ihan mielettömän upeita ja siellä näkee myös aina villikoalia kun tietää paikat (esim. tie Otwayn majakalle). Kaupungista tekevät eri yritykset sinne paljon 1 tai 2 päivän bussiretkiä mitkä ovat ymmärtääkseni aika edullisia.

      Yleisiä turistijuttuja kaupungissa ovat Eureka tower, mikä on siis eteläisen pallonpuoliskon suurin (tuolla ne jaksaa mainostaa täällä vaikka mitä) korkein asuinrakennus. Sen ylhäällä on näköalapaikka, mistä pystyy näkemään koko Melbournen ja vaikka minne saakka varsinkin jos on kirkas sää. Jos sinne menee, niin kannattaa mennä vähän ennen auringonlaskua, jotta näkee paikan sekä valoisalla että pimeällä.

      Todella kuuluisa nähtävyys on myös Queen Victoria Market, mikä on siis käytännössä todella suuri kauppahalli ja markettialue. Siellä on lihatiskit, herkkutuoteet ja aivan mielettömästi kaikkea krääsää. Omasta mielestäni se ei kuitenkaan ole mikään kovin ihmeellinen paikka eli jos olisin käymässä lyhyen aikaan skippaisin sen kokonaan tai sitten varaisin jostain päivästä siihen tyyliin tunnin.

      Melbourne on myös erittäin vihreä kaupunkin ja täällä on hirmuisesti pieniä puistoja. Kaikkein suurin on kuitenkin Botanical Gardens, mikä on alueena aivan hillittömän suuri ja kuitenkin keskusta-alueella. Se on mielestäni todella kaunis.

      Kivaa Melbournessa ovat myös sen rannat vaikka vedet eivät välttämättä kaikkein lämpöisimmät olekaan. Esimerkiksi meiltä on kortteli rantaan ja se ranta tuntuu jatkuvat käytönnässä loputtomiin lahden poukamaa. Kuuluisin ranta on St. Kilda. Ranta itsessään on ihan kiva, mutta se on myös kaupunginosana todella kiva. Siellä on paljon ravintoloita ja ihmisiä liikkuu paljon ja meno on rentoa. Siellä asuu myös eräällä aallonmurtajalla pingviinejä, mitkä ovat todella söpöjä. Niitä kannattaa mennä katsomaan heti kun alkaa hämärtää sillä silloin ne palaavat mereltä pesäkoloihinsa kalastettuaan päivän. Siellä on myös pikkuinen huvipuisto mikä on todella vanha ja luetaan myös nähtävyyksiin täällä. Se on nimeltään Luna Park, mutta siis käytännössä siellä on puinen vuoristorata ja ihan pari muuta laitetta.

      Toinen mikä on myös vähän kaupunkin ulkopuolella on Healesvillen animal sanctuary. Se on vähän kuin eläintarha, mutta australian omille eläimille ja siellä myös hoidetaan niitä. jotka ovat loukkaantuneet liikenneonnettomuuksissa. Kympin lisämaksua vastaan voi valita jonkun eläimen, jota sitten pääsee ihan koskettelemaan ja ruokkimaan. :)

      Poista
  4. Muita perusjuttuja täällä ovat Federation Square mikä on siis aukio, missä järjestetään milloin mitäkin juttua ja sitä vastapaatä on Flinders station eli rautatieasema, joka komeilee tuon aukion kanssa aina kaikissa mahdollisissa turistikuvissa ja Melbournen postikorteissa. :)

    Siinä on nyt sellaiset mitä tuli yleisesti ekana mieleen. Muuten suosittelisin sitä että matkustaisi trameilla (ratikkka, todella kattavat verkostot) ympäri eri kaupungiosia, koska ero niissä on todella iso. Jotkut ovat vähän juppeja, toiset taas todella boheemeja, sitten on eri kulttuuritaustaset osat esim. chinatown ja niin edelleen. En muista paljon päivälippu maksaa, mutta kertalippu on 4.00$ ja sillä on pari tuntia vaihtoaikaa. Keskustassa menee myös City Circle tram, joka on täysin ilmainen ja nimenomaan vähän turisteille suunnattua, jolla näkee lähinnä keskusta-aluetta.

    VastaaPoista
  5. Näyttääpä tuo yllättävän pitkältä tuossa julkaistuna ja ei mahtunut edes yhteen viestiin, mutta siinä vähän pureskeltavaa. :) Itse tosiaan suosittelisin Great Ocean Roadia mikä on mielestäni yksi Australian ykkösjuttuja maisemien suhteen ja sitten ihan kaupungissa kiertelyä. :)

    Täällä on nyt keskitalvi ja todellakin kylmä. Päivälämpötilat ovat yleensä 10-15 asteen välillä ja muina aikoina vielä vähän kylmempää. Sydney on mielestäni myöskin aika kylmä tähän aikaan, mutta esim. Queenslandissa on jo sitten todella mukavat kelit. :)

    Voit lukaista vielä tekstejä nähtävyys tunnisteen alta. Oon aika lepsusti antanut sitä tunnistetta, mutta on siellä juuri noista paikoista ja muustakin Australiasta.

    Jos haluut vielä kysäistä jotain tai kahvitella tai jotain niin laita kommenttia tai sähköpostia. :) Muuten, niin aivan mieletöntä ja ihanaa reissua sinulle tai teille jos matkaat kaverin kanssa! Australia on mielestäni todella mielenkiintoinen ja kooltaan niin suuri, että täällä on vaikka minkälaista maisemaa ja nähtävää. :)

    VastaaPoista
  6. Voi että, kiitos tosi paljon vinkeistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään. :) Huomioi vain, että olin kirjoittanut nuo kesällä, joten en esim. tiedä onko esim. puisto ihan yhtä kiva kuin silloin vaikka on täällä nytkin nurmet vihreinä. :D

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)