19.6.12

Illan suunnitelmat

Antaa kuvien kertoa ensin..

Voi näyttää tylsältä, mutta luulen että omaan iltaani juuri täydellistä varsinkin kun olen tämän viikon yksin kotona. Minulla on ollut jo pari päivää jatkuva päänsärky, joka häviää hetkeksi lääkkeillä, mutta palaa aina takaisin. Sen takia luulen, että rentouttava ja rauhallinen ilta tekee varmasti vain hyvää.

Vaahtokylpy on aina yhtä ihanaa ja samalla aion myös kokeilla uutta shampoota ja hoitoainetta, jotka ostin viikonloppuna. Ne ovat rakennepaikkaavia ja sekä kaverini, että kampaamotuoteliikkeen myyjä suosittelivat kyseistä sarjaa. Kylvyn jälkeen ajattelin tehdä itselleni pienen kasvohoidon ja lopuksi rasvata kehon Nation ihanalla rasvalla.

Suunnittelin tätä jo vähän eiliseksi, mutta jotenkin illalla puolentunnin torkkuni venyivätkin kolmituntisiksi.. ;)

8 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvälle, oma pieni luksusilta kylppärissä. :) Toivotaan että päänsärkykin hellittää. Täällä on myös ollut päänsärkyä, mutta luulen että hartiat taas niin jumissa. Pieni rentoutus tekisi tännekkin hyvää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen miettinyt, että minullakin saattaisi olla osittain hartiaongelmista. Luulen, että ihan kunnon hieronnatkaan ei tekisi meille yhtään huonoa. :)

      Poista
  2. Kuulostaa oikein loistavalta illanvietolta!! :-) Toivottavasti rentoutus ei mennyt ihan mönkään järistyksestä johtuen!!
    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mennyt. :) Nyt on oikein kiva ja rentoutunut olo. Jotenkin se kylpy tekee aina ihmeitä. :)

      Poista
  3. Like your blog! Want to check out mine and maybe join my blog presentation? xx

    boysandblushes.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti päänsärkysi loppuu ja rentoutumisesta on apua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mirja :) Illalla oli kyllä ihanan rentoutunut olo. Aamulla herätessä särki taas päätä, mutta sekin on nyt ainakin toistaiseksi mennyt ohi edes ilman mitään lääkkeitä. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)