19.6.12

Maanjäristys

Rauhallista lepoiltaani häiritsi hieman maanjäristys. :O Yhtäkkiä tunsin kun koko talo alkoi ihmeellisesti täristä. Se oli tunteena todella jännä. Onneksi se ei kuitenkaan ollut niin raju, että mitään olisi meillä esimerkiksi rikkoontunut. Muutenkaan en ole lukenut, että se olisi hirveitä vahinkoja täällä Victoriassa aiheuttanut vaikka se oli voimakkuudeltaan 5.3 magnitudia. Tosin se tapahtui vasta ihan äskettäin.

Hassulla tavalla olen siitä hieman innoissani, että koin senkin. Varmasti jos kyseessä olisi ollut vakavampi tai ihmisiä olisi kuollut, niin tunteeni olisivat aivan toiset.

Herald Suniin oli jo ehditty kirjoittaa juttukin siitä:
http://www.heraldsun.com.au/news/more-news/strong-tremors-rock-victoria/story-fn7x8me2-1226401623358

12 kommenttia:

  1. Onneksi ei ollut suurempi järistys!!! :-\

    VastaaPoista
  2. Pelottavaa, onneksi ei käynyt mitään. Italiassakin oli juuri paha maanjäristys, mutta niitä nyt on vähän joka puolella maailmaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luinkin siitä silloin ja se oli (ja on) kauheaa. :( Onneksi tämä paikka on kuitenkin turvallinen järistysten suhteen siinä mielessä ettei niitä oikein pitäisi olla. :)

      Poista
  3. asutko muuten korkealla vai alhaalla? itse olen aina majoittunut hotelleihin/taloihin yläkertaan niissä tuntuu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asutaan toisessa kerroksessa eli ei mitenkään korkealla. Aloin kyllä nyt miettiä, että millaistakohan olisi ollut olla järistyksen aikaan Eureka Towerin ylimmissä kerroksissa. :D Se on kuitenkin eteläisenpallonpuoliskon korkein asuinrakennus.

      Poista
  4. Hui sentään,tosiaan siellä niitä järistyksiäkin voi olla. Onneksi ei sentään voimakkaampi ollut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle ei ollut tullut mieleenkään, että täällä voisi sellaisia olla ja todella harvoin niitä kai onkin. Edellinen vastaava tai vähän vielä voimakkaampi oli ilmeisesti 1989 eli ei ihan hetkeen. :)

      Poista
  5. Hei:) Olen vasta löytänyt blogisi ja liityin lukijaksi,kivalta vaikuttaa:) Terv.Marjo http://itsonlylittlethings.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva! Toivottavasti tykkäät jatkossakin! :D Ihana kuva muuten sulla. Rakastan sinistä ja rakastan nättejä kynsiä. :)

      Poista
    2. Siniset kynnet on myös lakkauksessa yksi suosikeistani,monet vaan kammoavat sitä. Oma inhokkini on sellainen metsänvihreä tai perusruskea:D

      Poista
    3. Minulla on monta sinistä lakkaa ja vihreitä tai ruskeista en taida omistaa. :D

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)