16.6.12

Lancômen Doll Eye Makeover

Ostin vähän aikaa sitten uusia meikkejä Lancômelta ja yhdeksi kylkiäiseksi sain samalla Doll Eye Makeover meikkitapaamisen. Se liittyi uuteen Doll Eye kampanjaan ja siihen liittyviin tuotteisiin.
Meikin teki Lancômen oma meikkitaiteilija, joka tekee pelkästään meikkejä eikä toimi normaalina myyjänä lainkaan. Oli ihanaa istua meikattavana ja katsella miten joku ammattilainen meikkasi minut. Samalla oli kivaa keskustella erilaisista meikeistä ja omien kasvojen erikoispiirteistä. Odotin jotain hyvin pikaista meikkausta, mutta se kestikin n. 45 minuuttia. :)
Meikkaaja innostui jotenkin todella paljon paidastani ja kun annoin laittaa mitä halusi, laittoi hän lopulta vielä paidan kukkiin sopivan huulipunankin. Meikki oli aika paljon voimakkaampi kuin mitä itse meikkaisin, mutta ehkä jonkinlaiseen iltameikkiin voisin tuontapaista kokeillakin. Harmittaa ettei tullut otettua oikein parempia kuvia, mutta kyllä tuosta jotain käsitystä saa. :)
Samalta meikkitaiteilijalta saa myös ostettua tunnin kestäviä meikkausoppitunteja joko yksin tai sitten voi ottaa pari kaveria mukaan ja tehdä siitä sellaisen kivan tyttöjenjutun. :) Vähän kiinnostuin siitäkin sillä se maksaisi vain 65$ per henkilö ja senkin saisi takaisin jos ostaisi 2 mitä tahansa Lancômen tuotetta. Saa nähdä.. :)

6 kommenttia:

  1. Todella kaunis meikki!Kiva postaus!:)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva juttu! :) Kiva meikki, totta puhut,että on ehkä enemmän iltameikki, mutta kyllä on hieno kädenjälki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois tehny mieli ostaa jotain siihen Doll Eye kampanjaan liittyviä tuotteitakin, mutta maltoin mieleni.. ;)

      Poista
  3. Mulla on tuota Doll Eyes ripsaria ja on kyllä ehkä jopa parempi kuin tavallinen hypnose joka on monta vuotta jo ollut lempparini. Tuon avulla jopa minun tynkä ripset näyttävät joltain;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuntui kyllä todella hyvältä ja vakavasti voisin joskus itsekin harkita ostavani sitä. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)