19.2.14

Asu 19/02/14

Kuten ehkä tiedätte, olen aika innokas jääkiekkofani maajoukkuetasolla pelattaessa. Sen takia tänään kello oli soimassa jo vartin yli 4 yöllä Suomen peliä Venäjää vastaan varten. Se oli ihan superjännittävä ja loistava peli!

Voitonhuuman vuoksi on asunikin tänään Suomihenkinen.

- t-paita: Cartoon Network (Cotton On)
- villatakki: Aubin & Wills
- housut: American Eagle
- kengät: Michael Michael Kors
- kello: Nixon
- laukku: Michael Kors (Darrington)

Australiasta ostamani piirrossarja Adventure Timeen viittaava t-paita on ns. Suomipaitani sillä tuon voi kääntää suomeksi Team suomalainen ja väritkin sopivat paremmin kuin hyvin. Myös kynteni lakkasin sinisiksi, korvakorut ovat valkoiset ja jopa luomiväreinä käytin tänään sinisiä värejä. Kun aloin seiskaluokalla meikkaamaan säännöllisesti, käytin tottakai lempiväriäni sinistä todella paljon ja sen aikaisella meikkaustyylilläni oli lopputulos aika järkkyä. Jotain olen kai vuosien varrella oppinut, mutta sinisestä luomiväristä on jäänyt kammo. Tänään kuitenkin poikkeus Suomihuumassa! :D Kengiksi valitsin nuo Korsin kultaiset tennarit, koska kulta edustaa voittoa ja samaan sarjaan voi laittaa myös kultaisen kellon valinnan. Laukun valintaa ei selitä mikään muu kuin, että vain tykkään tuosta laukusta todella paljon. ;)

Saa nähdä mitä töissä tykkäävät asustani, ei varmaankaan jää epäselväksi että Suomi on pärjännyt jossain. ;) Olisi mahtavaa kohdata Kanada jääkiekkofinaalissa, mutta saa nähdä ja ainakin ensin on meillä Ruotsin kaato edessä. Todella upeaa olivat myös sprinttimitalit tänään hiihdossa! Vielä lisäsyytä pitää Suomilippua korkealla! :)

2 kommenttia:

  1. Hurjan kiva asu, etenkin nuo tennarit <3 I fell in love!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laapa! <3 Noista tennareista minulla olisi itse asiassa koneellakin kuvia sillä kuvailin ne silloin kun ostin, mutten sitten vain ikinä tullut tehdyksi postausta. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)