17.2.14

"Kotona" taas

Hyvästelin ystäväni New Yorkin lentokentällä pari päivää sitten ja lensin takaisin Vancouveriin. Puolitoistaviikkoa meni todella mukavasti mahtavassa kaupungissa upean ystävän kanssa.
New Yorkissa Central Parkissa. Laskin, että kuvassa näkyy myös peräti 3 uutta ostostani. ;)

Kivaa oli silti palata takaisin tänne. Viikonloppuna ehdin jo tutustua paremmin läheiseen pikkukaupungiin, jossa on kuulemma varsinkin kesäisin paljon turisteja ja kävin myös parin tunnin lenkillä. Ehkä kyseessä on enemmän henkinen juttu, mutta aina kun palaan matkalta kotiin haluan ihan ensimmäiseksi suihkuun ja pestä hampaat ja pian alkaa myös tehdä mieli liikkumaan, jotta saa verenkierron jäsenissä normaaliksi.

Nyt minun pitää ihan 10 minuutin päästä lähteä töihin, mutta yritän tehdä pari postausta tuosta isosta omenasta. Olen yleensä ihan sairaan huono tekemään matkapostauksia, koska otan aina liikaa kuvia ja sitten en jaksa/osaa valikoida niistä kivoja kokonaisuuksia. Nyt lupaan kuitenkin taas yrittää!

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Olen niin iloinen että New Yorkin matka oli mahtava!!!! En toki sitä epäillytkään :) Mutta teki varmasti hyvää sulle :-* Ja pakko sanoa että näytät kyllä niin pirun hyvältä tuossa kuvassa!!!!
    Tänään on Koalan syntymäpäivä, olin ostanut pari lahjaa ja tein myös mudcaken, jota söimme. :)
    Paljon haleja omalta Norpaltasi, <3 <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Norppa! <3 :D Ei ollut kenties sattumaa, että kun valitsin vain yhden kuvan postaukseen, valitsin sellaisen josta jopa itsekin kerrankin tykkäsin, hah hah ;) Lahjasi olivat varmasti hyvin valittuja, olet niissä taitava. :)

      Haleja myös sinne ja ihanaa kun jaksat aina lukea ja kommentoida! <3

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)