21.2.14

Brooklyn Bridge

Yksi nähtävyyskohteistamme oli Brooklyn Bridge. Sielläkin olin aikaisemmin jo käynyt, mutta sieltä on niin kivat maisemat että niitä on kiva aina katsella uudestaankin.
Sujautimme metrolla Brooklyniin ja sieltä kävelimme sillalle ja siltaa pitkin takaisin Manhattanin puolelle. Samaan aikaan aurinko oli laskemassa mikä värjäsi taivasta kivasti ja se laski kivasti vieläpä Vapaudenpatsaan viereen.
Pituutta sillalla on n. 1.8km mikä vähän yllätti kun jälkikäteen sitä tarkastin. Se ei nimittäin kävellessä tuntunut yhtään niin pitkältä vaikka kylmyyden takia jossain vaiheessa jo toivoinkin olevani pois sillalta.

Kylmyys tuolla sillalla oli aivan todella jäätävää ja en edes enää muistanut miltä todellinen kylmyys tuntuu. Laskeskelin matkan aikana, että yhtä kylmissä lukemissa olen viimeksi ollut kolme vuotta sitten. Nytkään pakkasasteita ei sinällään ollut paljoa, mutta tuolla sillalla kova tuuli teki siitä paljon vielä kylmemmän. Kaipailin pipoa sillä tuntui, että otsanahka jäätyy kalloon, reidet olivat täysin pinta- ja läpikylmät ja menetin jo muutamasta varpaasta tunnon.

Kaikesta huolimatta se oli silti sen kaiken arvoista. Kyseessä on kaunis ja ikoninen vanha riippusilta ja maisemat sillalta ovat todella kivat.




Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka vaikka samaa haluan kyllä sanoa niin monesta muustakin kohteesta tuolla Ompussa. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)