10.2.14

Battery Park

Menimme ystäväni Mintun kanssa Battery Parkiin, josta lähtevät myös lautat vapaudenpatsaalle sekä Ellis Islandille. Itse olen käynyt molemmissa jo aikaisemmin ja lauttamatkalle ei ollut sen takia erityistä hinkua. Oli kivaa kuitenkin ihailla vapaudenpatsasta vaikkakin pienenä tuolta puistosta. Oli iltapäivä, mutta sää oli sumuisen pilvinen ja aurinkokin paistoi ohuen verhon takaa. Mielestäni sää oli silti kaunis ja toi omaa tunnelmaansa.

Minttu on yksi vanhimpian ystäviäni ja olen tuntenut hänet vähintään sen neljännesvuosisadan (hui!) verran. On ollut kivaa treffata vanha ystävä kohteessa, joka on suunnilleen puolessa välissä meille kummallekin.

 Minttu teki myös läheisempää tuttavuutta erääseen oravaan. Hetki ensimmäisen kuvan ottamisen jälkeen alkoi orava kirjaimellisesti kiivetä ystävääni pitkin samaan aikaan kuin varoitin, että sillä saattaa olla vesikauhu. Itse tykkään oravista ja mielestäni ne ovat söpöjä, mutta aina kun näen niitä en voi olla muistamatta erästä sisaruskaksikkoa, jotka ovat ystäviäni, ja jotka rinnastavat oravat rottiin. Heidän mielestään myös pulut ovat kuin siivellisiä rottia. :D
Vaikka aina vähän ikävöin miestäni kun olemme erossa, olen silti nauttinut tästä lomasta niin paljon! 
Parasta siinä on myöskin se, että se ei ole vielä lopussa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)