27.2.14

Mustat mattakynnet kimalteella

Minulla on aina jotkut lakat kynsissä vaikka inhoankin niiden poistamista. Nämä kynnet lakkasin perjantaina aamulla sen jälkeen kun Leijonat olivat hävinneet Ruotsille. Häviö harmitti sen verran että ihan vain jo dramaattisuuden vuoksi pukeuduin sinä päivänä kokomustaan kynsiä myöten. ;) T-paita oli ainoa poikkeus ja se oli Team Finn paitani sillä kannatusta ei lopeteta vaikka häviö tulisi.. hah hah ;)
Cíaten aluslakka, OPI Suzi Skis In the Pyrenees, Cíate Ride My Rocket, OPI mattapäällyslakka
Alunperin nämä kynnet olivat aivan tavalliset mustat ja kiiltävät, mutta sunnuntaina aloin jo kyllästymään niihin. En kuitenkaan jaksanut poistaa niitä sillä ne olivat hyvässä kunnossa aivan pientä kulumaa päissä lukuunottamatta. Lakkasin kynnen kärjet uudestaan mustalla, jonka jälkeen lakkasin nimettömän ja peukalon muutaman kerran uudella Ciaten hilelakalla. Sen jälkeen lakkasin kaikki kynnet mattapäällyslakalla nimettömää lukuunottamatta. Tänään aamulla lisäsin vielä uuden kerroksen mattalakkaa sillä jotenkin se mattaisuus aina alkaa katoamaan ja kiiltoa tulla tilalle.
Otin nämä kuvat näistä kynsistä nyt sillä niihin on jälleen alkanut tulla pientä kulumaa kynsien päihin kuten kuvista näkee. Ajattelin poistaa nämä ja lakata uudet, mutta... laiskuus iski! Eivätköhän nämä vielä ainakin päivän kynsissä mene. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)