10.2.14

New Yorkin shoppailuja

Shoppailtua on tullut aika mittavasti, mutta niin oli suunnitelmissakin. Kun varasimme ystäväni kanssa matkaa syksyllä, aloin jo silloin miettimään mitä tarvitsemaani voisin jättää Nykin shoppailuihin. Australiassa oli kalliimpaa kuin Suomessa ja vaikka Kanadassa on taasen halvempaa, on USA:ssa vieläkin halvempaa. Varsinkin amerikkalaisissa merkeissä on hintaeroa Suomeen paljon. Vielä kun suuri osa ostoksistani on Woodburyn Common Outletista sekä Manhattanin Century21:sta voisin melkein lainata ystävääni: "Se on kuin laittaisi rahaa pankkiin." ;)

Yksi listallani olleista asioista olivat Kate Spaden korut. Tykkään niistä todella paljon ja Woodburyn outletissa ne olivat vieläpä -40%. J.Crew kiinnosti lähinnä neuleiden kannalta, mutta sieltä lähti lopulta mukaan vain yksi rannekoru sekä pari kilpikonnanväristä hiusklipsua.

Listallani oli myös hopeanvärinen kello joltain merkiltä. Olen todella koukuttunut rannekelloihin ja koska en ottanut yhtään kello matkaan mukaan, on olo ollut välillä todella orpo. Huomaan jatkuvasti katsovani kelloa ranteesta sekä hipelöiväni toisella kädelläni rannetta, jossa on yleensä kello. Hopeinen kello minulta puuttui kokonaan ja nyt voin pitää kelloa myös niinä päivinä kun haluan pitää hopenvärisiä korujani. Uudessa kellossani on kuitenkin myös ripaus tuttua ja rakasta kultaa, joka tuo kelloon kivasti lämpöä ja tavallaan linkittää kellon myös vihkisormuksiini etteivät ne ole aivan eri värimaailmasta. ;) En tiedä ymmärtääkö kukaan mitään tästä selityksestäni sillä yleensä olen sairaalloisen tarkka eri metallisävyjen sekoittamisesta. Jos minulla on esimerkiksi laukku hopeisilla yksityiskohdilla, en voi pitää kultaisia koruja tai vaikka takkia jossa on kultaisen napit ja niin edespäin.. Tässä kellossa kuitenkin tykkään juuri tuota kaksivärisyydestä sekä sinisestä taustasta.

Olisin ehkä alunperin halunnut jonkun toisen merkkisen kellon kuin Michael Kors ihan vain vaihtelun vuoksi, mutten voi mitään sille, että aina kun ihastun johonkin kelloon, on se juuri tuolta merkiltä. Outletissa valikoimaa oli hopeisissa kelloissa todella huonosti, mutta onneksi löysin tuon yhdestä Manhattanin liikkeestä.
Ehkä prosentuaalisesti hinnassa mitattuna paras löytöni on ollut ehdottomasti Brian Atwoodin upeat kiiltonahkakorkkarit, jotka löysin Century21:sta. Olin erään kenkähyllyn vieressä kun myyjä tuli kantaen uusia kenkiä. Niistä nuo olivat ainoa pari tuolta suunnittelijalta ja mielettömällä tuurilla ne olivat vielä omaa kokoani. Alkuperäinen hinta oli vähän päälle 400$, josta tupla-alennusten jälkeen jäi hintaa 40$. Käsittämätöntä. Olen aina tykännyt korkeista koroista ja mantelikärjistä, ja nuo ovat väriltään ihanat neutraalit, joten ne sopivat niin moneen juhla- ja ilta-asuun.


Toinen yksi suosikkilöydöistäni on Guccin värimaailmaltaan neutraali huivi, jonka löysin Woodburysta. Se tuli heti tarpeeseen sillä en yhtää osannut ennakoida, että täällä on oikeasti näin kylmä verrattuna Vancouveriin! Takkini on ihan lämmin, mutta on hyvä, että olen saanut jotain myös kaulaa lämmittämään.
Kynsilakkaintoilijana minun on myös pakko esitella suloiset Ciatén minilakat, jotka ostin Sephorasta. Siellä oli tarjous, jossa sai valita kolme eri sävyä edulliseen yhteishintaan ja minä päädyin noihin. Perusvärejä minulla on ennestään hyvä valikoima ja Ciaté onkin kuuluisa lähinnä erikoisuuksistaan.
Tässä oli kuitenkin vasta osa ostoksistani. Varmaan en kaikkea esittelekään, mutta muutaman varmaan näytän vielä jossain vaiheessa myöhemmin.. ;)

4 kommenttia:

  1. Aivan ihana erityisesti tuo rusettirannekoru! :) Ja jestas milla alennuksella löysit nuo ihanat Atwoodin korot! Tuollaisista kengistä niin pieni hinta, että kannattaisi melkein ostaa vaikka vaan koristeeksi :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi :) Hinta oli kyllä häkellyttävä täysnahkaisista kauniista designer korkokengistä. :D Istuvuus oli myös täydellinen ja ei tarvinnut paljon miettiä ostanko. ;)

      Poista
  2. Ihana tuo Guccin huivi, on varmasti lämmin ja pehmoinen :) onko se villa/cashmere-silkki-sekoitusta vai mitä se on Guccilla syönyt? Hyvä, että pidät itsesi lämpimänä, se on tärkeää! Sitä ollaan näköjään shoppailtu myös Norpan (noh taitaapa olla monen muunkin...) yhdessä suosikissa Victoria's Secretissä, ja hei Norppaa kiinnostaa erityisesti, utelias kun on, mitä pääsi mukaasi Fendiltä ja LV:lta! :)

    Näin muuten viime yönä unta, että tulin sun luo takaisin Australiaan... <3

    Hyvä Team M&M - teidän on kyl käytävä vielä siinä M&M's-kaupassa (josta Norppa on kuullut, Norppa kun ei ole itse vielä päässyt omin silmin näkemään) - ihanaa loman jatkoa!!! <3

    Halein, oma Norppasi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Villasilkkisekoitteinen on hän. :D VS on aina kiva paikka shoppailla ja se onneksi löytyy täältä Vanvouceristakin. Se on kyllä niin sinun ketjusi! :) Fendin kassissa odottaa sellainen, joka oli koko Ompun reissuni ennakoitu pääkohde ja LV:n kassissa on taas pienempi ostos kuin kukaan osaa ehkä odottaakaan. ;)

      Unesi kuulostaa ihanalta!!! <3 <3

      En ehtinyt siellä käymään, mutta toinen tiimini jäsen ehti. ;) :*

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)