25.2.14

Fendin ja Louis Vuittonin ostokset

Kun esittelin osaa New Yorkin shoppailuistani oli siellä myös kuva paperikasseista, joissa toisessa luki Fendi ja toisessa Louis Vuitton. Molemmat näistä ostoksista kuuluivat niihin etukäteen suunnittelemiini ja onneksi sainkin molemmat.

LV:n ostos oli todella pieni ja lähinnä hauska matkamuisto. Idean siitä nappasin Nooran blogista ja hänen matkastaan New Yorkiin. Kyseessä oli tietenkin Louis Vuitton ikioma matkaopas tuohon Isoon Omppuun. Niitä on tehty kokonainen sarja maailman eri kaupungeista ja mikä on parempi paikka ostaa sellainen kuin yhdestä kohteesta. Hintaakaan tuolla opuksella ei ollut veroineen kuin 40 dollaria.
Kirjassa kerrotaan eri kaupunginosista, ravintoloista, hotelleista ja tietenkin shoppailusta. Hauskaa oli myös löytää kirjasta maininta Aritzia nimisestä kanadalaisesta ja alunperin Vancouverista lähteneestä liikkeestä, jonka löysin muutama viikko sitten ja josta hehkutin täällä blogissakin. Koska Louis Vuitton tuli alunperin kuuluisaksi juuri matkatavaroistaan, oli mielestäni hauskaa että kirjan loppupuolella on myös opasteet kuvien kanssa miten mikäkin tavara oli paras pakata.
Ystäväni suunnitteli meille jo uutta matkaa New Yorkiin ja varmasti sen teemmekin. Meillä on vain vielä pientä erimielisyyttä minä vuonna se tulee tapahtumaan. ;) New York on niin ainutlaatuinen kaupunki, että vain tiedän että tulen matkustamaan sinne vielä monta kertaa jos saan elää vanhaksi asti.

Toinen ostokseni oli upea Fendin huivi, josta olen haaveillut jo kauemman aikaa. Käytän paljon huiveja ja olen halunnut laadukkaan ja suurikokoisen huivin. Aluksi mietin Louis Vuittonin shaalia, joka on mielestäni todella kaunis ja tulee monissa upeissa väreissä. Mietin värivaihtoehtoja monta kertaa ja lueskelin netistä kaikkea mahdollista niihin liittyvää. Kävin myös monta kertaa liikkeissä katsomassa miltä värit näyttävät luonnossa. Lopulta aloin kuitenkin miettimään, että ehkä haluaisin jotain harvinaisempaa tai ainakin Suomessa.


Silloin löysin vastaavan huivin Fendiltä ja rakastuin siihen välittömästi! Se on myös upean suuri neliönmallinen huivi. Tykkään myös siinä siitä, että vaikka siinä on Fendin logo todella näkyvästi esillä, ei se ole kuitenkaan kaikille tunnettu. Louis Vuittonin logon kun puolestaan tunnistavat lähes kaikki. Väriksi valitsin tietenkin lempivärini sinisen ja mielestäni tuo navy on myös äärimmäisen monikäyttöinen.

4 kommenttia:

  1. Tosi kaunis huivi, mitä laatua huivi on? Paljonko maksoi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) 60% silkkiä ja 40% villaa eli sama kuin LV:n. Hinta oli vähän kalliimpi kuin LV:n muttei mielestäni merkittävästi.

      Poista
  2. Oi! Minä olen salaisesti haaveillut juurikin Fendin vastaavasta huivista!!!! :) Ihanaa, että teillä oli muutenkin kaikin puolin mahtava matka! Oon tosi iloinen sun puolesta, teki varmasti hyvää sinulle :-*
    Täällä Helsingissä kaikki on hyvin, olen kirjoitellut kandityötäni (baletin asemasta Neuvostoliiton ensimmäisinä vuosina) ja siitä puuttuu enää vain vähän. Koalan kanssa ollaan hassuteltu ja hupsuteltu, hän on nykyisin niin hassutteleva ja hupsutteleva, varsin mainio tapaus :D Se on kyllä ihanaa.

    haleja!!!! <3
    Terveisin Norppa Norppanen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Norppa, todella paljon nautin matkasta. :) Kandityösi kuulostaa todella mielenkiintoiselta, kiinnostaisi lukaista se sitten ja mahtavaa että se on melkein valmis. :) hih hih, kiva kuulla Koalasta!! :D Haleja myös sinne! <3 :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)