4.7.14

Muutamat siniset kynnet

Ennen kanadakynsiä kuljin parissa erilaisissa sinisissä kynsissä yli viikon. Ensimmäiset olivat tummemmat, joita kimalteisuus onneksi vähän kevensi. Huomaan, että vuodenaika vaikuttaa minullakin todella paljon värien ja sävyjen käyttöön ja kesäisin suosin enemmän vaaleita tai kirkkaita sävyjä.
Ensin suunnittelin tekeväni galaxykynnet ja pohjasävyksi olin valinnut Maybellinen todella tumman sinisen. Sitten kuitenkin kävi, kuten monesti käy, että minulle tuli paljon ohjelmaa niiksi illoiksi ja hetken mielijohteesta valitsin laatikosta aika vähän käyttämäni OPI:n lakan. Kynsistä tuli ihan kivat, mutta luulen, että tykkäisin samoista kynsistä enemmän vaikka talvella. Kuvailin kuvat varjossa, mutta kynsistä tuli valokuvissa silti todella kiiltävät ja mielestäni luonnossa shimmer ei ole ihan yhtä voimakas.
Kuvasta unohtui pohjalakkana käyttämäni Maybellinen lakka. OPI:n lakka On Her Majesty's Secret Service on todella läpikuultava ja vaatiikin mielestäni aina, jonkin värillisen lakan alle. Nimettömään valitsin hyvin samantyyppisen glitterlakan Ciatén Naughty or Nice.
Niiden jälkeen halusin kokeilla vaaleansinisellä lakkausta, jonka olen monesti nähnyt tehtävän mustalla. Eli päällyslakaksi levitetään mattalakkaa, jonka jälkeen kynsi pilkutetaan samalla värilakalla, mutta pisteet jäävät kiiltäviksi. Tykkään myös todella paljon tuon vaaleansinisen lakan sävystä sellaisenaan ja yhden päivän se olikin sellainen, ennen kuin vedin päälle mattalakan ja pilkut.


Lakkoina oli australialaisen Nation Air sekä nimettömän pilkuissa Claire's nimisen merkin neontyyppinen lakka. Yleensä en malta olla lakkaamatta nimetöntä hieman erilaiseksi, mutta tällä kertaa olisi kannattanut pysyä 10 samanlaisessa kynnessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)