29.7.14

Ostoslista

Tein listaa mitä kaikkea haluaisin shoppailla Suomesta ja tax freestä nyt kun siihen on jälleen tilaisuus. Australiasta Suomeen matkustaessa lista oli aina hieman pidempi sillä valuuttatilanteiden vuoksi olivat useimmat asiat Suomessa halvempia. Nyt tilanne on päinvastoin ja listaan vaikuttaa ainoastaan saatavuus mikä tekee listasta ihanan lyhyen.

___
Inglotin irtopuuteri sävyssä 11 ja Lancomen Tein Idole 24h meikkivoide sävyssä 005. Sävy 005 ei kuulu Pohjois-Amerikan valikoimiin lainkaan ja ilmeisesti sama tilanne irtopuuterin kanssa.

Lumenen CC Nail Concealer mikä vaikuttaa todella mielenkiintoiselta vaikkakin myös vähän epätoivoiselta yritykseltä ratsastaa vielä bb- ja cc-voiteiden aallolla. No joka tapauksessa hyvin hoidettu markkinointitiimiltä ja tuote tulee tipahtamaan minun ostoskärriini!

Makeisia! Tavallisia turkinpippureita olen säästellyt ja niitä löytyy vielä jopa useampi pussillinen, mutta nuo hedelmäversiot ovat loppu ja niistä tykkään vielä milteipä enemmän kuin tavallisista. Salmiakkia on myös ehdottomasti saatava ja Halvan on kaikkein parasta. 

Suomalaisia lehtiä, joita on ihana lueskella varsinkin mökillä. Kesäisin on myös yleensä kivasti myynnissä tuplapakkauksia, joissa on mukana myös jokin jo aikaisemmin ilmestynyt numero. Odotan myös kovasti, että saan pinkan Äitini minulle säästämiä Kodin Kuvalehtiä. Jotenkin tykkään siitä lehdestä kovasti. :D

Vaatteet ovat täällä usein halvempia ja täältä saa halutessaan monia merkkejä mitä Suomestakin, jopa Onlya ja Vero Modaa. Lindexin Holly & Whyte malliston haluaisin kuitenkin käydä katsastamassa sillä aikaisemmissa on ollut monia kivoja ja kohtuuhintaisia vaatteita.

___

Saa nähdä löydänkö kaiken ja ennen kaikkea pystynkö pysymään vain tuossa! ;)

Matkakuume alkaa olla aika kova ja ylihuomenna onneksi pääsen jo matkaan. Loppuviikko tosiaan kului sairastellessa ja vielä lauantainakin olin vähän toipilas. Eilen sunnuntaina olin kuitenkin jo normaali itseni ja kävin vähän shoppailemassa. Tänään aamulla heräsin sitten kauheaan päänsärkyyn ja kun lopulta iltapäivällä selviydyin töihin, tuntui, että sielläkin menin vain yhdellä aivopuoliskolla. Tuntuu, että viimeinen viikko on mennyt hirveää vuoristorataa voinnin kanssa, mutta sen tiedän että keskiviikkona minua ei pysäytä mikään ;) Melkein harmittaa, että Islannin pysähdys on menomatkalla eikä vasta paluumatkalla, sillä niin kova koti-ikävä minulla tällä hetkellä on. ;)

2 kommenttia:

  1. Ostoslista kuulostaa oikein sopivalle! :) Silloin kun asuin itse Italiassa, pyysin aina kaikkia vieraita tuomaan noita värikkäitä turkinpippureita, ne on vaan niin parhaita! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :D On ne muut kansat outoja kun ne ei ymmärrä tälläisiä makuelämyksiä. ;)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)