15.9.14

Asu 14/09/14

Täällä on ollut vielä upeita kesäkelejä ja en tiedä paljon tänäänkin oli korkein lämpö, mutta yhdessä vaiheessa vilkaisin autonmittaria ja se näytti 27. Olen parina viime viikkona keskittynyt muihin juttuihin kuin netissä pyörimiseen ja siten blogiakin on tullut hieman laiminlyötyä. Lisäksi tuntuu, että kaikki postaukset "listalla" olivat lähinnä matkusteluun liittyviä ja se alkoi jo kyllästyttää itseänikin ajatuksena.
Tänään kävin pyörimässä Vancouverissa ja keskityin Skytrainilla kulkiessa millaisten alueiden läpi se kulkee. Jokusen kuukauden päästähän pääsen muuttamaan pois tästä nykyisestä talosta ja luulen, että se tulee vaikuttamaan viihtymiseeni paljon. Aivan keskustaan en halua muuttaa sillä varsinkin ruuhkien takia tulisi työmatkoista aivan liian pitkiä, mutta jonnekin vähän lähemmäs ihmisiä ja tapahtumia haluaisin luoda sen kolon loppuajaksi, joka tuntuisi omalta kodilta.
Muutto ei kuitenkaan ihan vielä ole ajankohtainen ja siihen asti aion keskittyä nauttimaan siitä mitä minulla on nyt ja tärkeimpänä niistä Gina kissa. Tuntuu vaikealta olla johonkin eläimeen niin kiintynyt, rakastaa ja hoitaa kuin omaansa ja sitten luovuttaa se takaisin.  

Päivän asu oli aika simppeli, mutta juuri ennen lähtöä se sai vielä viimeisen lisäyksensä kun onnistuin viiltämään sormeeni. Haava ei onneksi ollut kovin paha ja sattumalta laastari jopa mätsäsi kynsiini, hih. Montrealin matkasta on vielä muistona lisäksi "kivat" rusketusrajat (=palamisrajat).

- toppi: Karen Millen
- chinot: Zara
- laukku: LV (galliera)
- kengät: Calvin Klein
- aurinkolasit: Prada
- rannekorut: Kate Spade (valkoiset) & J.Crew
- korvakorut: David Lawrence

 Kivaa maanantaita ja alkavaa viikkoa!
Itselleni se koittaa aikaeron vuoksi onneksi vasta vähän vajaan tunnin päästä.. ;)

2 kommenttia:

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)