7.9.14

Leopardin pilkkuja

Eräs työkaverini ei juurikaan välitä eläinkuoseista ja kauhisteli erästä näkemäänsä asua, jossa kaikki paitaa, housuja ja kenkiä myöten oli valkopinkkiä leopardia. Häntä ilahduttaakseen maalasin sellaiset kynnet. :)
Aivan hyvät niistä eivät tulleet, mutta menevät hyvin tälläisinä muutaman päivän kynsinä. Halusin nimettömiin levittää ohuen läpikuultavan kerroksen valkoisen hopeaa, mutta se levitti alla olleet pilkut vaikka ne olivat täysin kuivat. Sama vahinko meinasi käydä essien päällyslakan kanssa, jota ehdin levittää oikean käden pikkurilliin. Yllättävän hyvin nämä ovat kestäneet ilman päällyslakkaakin sillä kun otin nämä kuvat tänään, ovat kynnet jo kolmatta päivää. 
Essien blanc oli kateissa, joten pohjalla laitoin OPI:n Put a Coat On lakkaa, pilkut tein Mecca Cosmetican Vogue Sorbet ja essien licorice lakoilla. Huono onninen hopealakka oli OPIn Happy Anniversary!.
Vasta jälkikäteen tuli mieleen, että olisin voinut myös pukeutua työkaveriani varten kokonaan eläinkuoseihin. Olisi nimittäin löytynyt ihan kaikki sitä varten laukkua ja kenkiä myöten.. noh, joku toinen kerta.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)