4.9.14

Roadtrip

Täysin järjetön reissu, mutta sitäkin hauskempi! Täällä oli pitkä viikonloppu eli maanantai vapaa ja lauantaiaamuna mietimme, että mitä tekisimme. Vaikka vasta edellisena sunnuntaina saavuimme takaisin Suomen lomalta, tuntui todella tylsältä ajatukseltä kökkiä kolme päivää kotona. 

Mitä siis teimme? Lähdimme autolla USA:han päätarkoituksena nähdä kaunista rannikkoa niin paljon kuin mahdollista.
Hullun tästä retkestä teki sen, että lopulta ajettuja kilometrejä kertyi kolmeen päivään yli 3 000 ja toinen öistä tuli nukuttua autossa. Pienessä rannikkokylässä minne saavuimme yömyöhään ei kirjaimellisesti ollut yhtään vapaata hotelli- tai motellihuonetta. Onneksi siellä oli 24h auki oleva Walmart, josta ostimme halvimman patjan, tyynyt, lakanan ja peiton ja teimme automme takaosasta meille yöpaikan. Vaikka en yleensä ole käytössämme olevan Lincoln Navigatorin suurin fani, sai sinne taakse ainakin todella hyvän nukkumatilan. Sai olla täysin vaakatasossa ja jalat suorana. Emme olleet edes ainoat raasut, jotka nukkuivat yönsä Walmartin parkkipaikalla. ;)
Eteläisin piste missä kävimme oli San Francisco, josta katsastimme tällä kertaa vain Golden Gate Bridgen. Häämatkallamme pysähdyimme siellä muutamiksi päiviksi ja vaikka tykkään kyseisestä kaupungista todella paljon, kiinnosti tällä reissulla enemmän nähdä jotain täysin uutta. Näin huimaavan kaunista rannikkoa, jättimäisiä punapuita ja vaihtelevaa maisemaa. Kannatti lähteä. :)

6 kommenttia:

 1. Kylläpä siellä on kauniita rantoja! Viikonloppureissut ovat parhaita, kun pakkaamiseen eikä suunnitteluun tarvitse käyttää älyttömästi aikaa ja silti pääsee hetkeksi pois kotiympyröistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, weekenderi vain olalle ja reissun jälkeen on aina ihan uutta energiaa ja intoa. :)

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta extempore-viikonloppumatkalta :) Maisemat on kyllä huikeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on hyvä vain mennä ihan fiilispohjalta. :D Maisemat olivat kyllä upeita ja etenkin punapuut olivat äärimmäisen vaikuttavia. :)

   Poista
 3. Millä kameralla/objektiivilla noi maisemakuvat on otettu? :) ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kamera on Nikon D5100 siinä oli kiinni ihan se perus 18-55mm kittiputki. :)

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)