4.9.14

Metallinhohtoa Korsilta

Aluksi minun piti katsella saman sarjan täysikokoista lompakkoa eräälle ystävälleni, mutta hän ehti jo ostaa toisenlaisen itselleen Suomesta. Itsekin kuitenkin tykästyin tuohon metallinhohtoiseen sarjaan, joka tulee monessa värissä. Se ei sinällään ole yllättävää sillä olen aina kutsunut itseäni harakaksi ja erityisesti kullanhohto tavoittaa silmäni välittömästi. 
Pääasiallinen lompakkoni on myös Michael Michael Kors sarjaa (Postaus!) ja olen tykännyt siitä todella paljon. Se nielee yllättävän paljon sisäänsä ja enemmän korttejakin kuin edes alussa uskoinkaan. Se on kuitenkin aika isokokoinen ja ennenkaikkea pitkä. Sitä on ärsyttävää yrittää tunkea pieniin laukkuihini eikä se kaikkiin edes mahdu. 
Sen takia ostin nyt tuollaisen pienen lompakon pieniin laukkuihin sekä vielä korttikotelon (onko sille parempaa suomenkielistä nimeä?). Ei enää tilanongelmia ja harakan silmäni kiiluvat innostuksesta.
Lompakossa on muutama korttipaikka, kolikkopuoli, setelitasku sekä ylimääräinen tasku kaikelle muulle mitä aina kertyy. Korttikotelossa on 4 korttipaikkaa sivuilla sekä yksi syvempi tasku keskellä. Esimerkeiksi clutcheissa ovat kortit tähän mennessä pyörineet irrallaan kaiken muun tavaran kanssa, mikä ei ole niille parasta. Olisi ehkä pitänyt ostaa nämä jo aikaisemmin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)