24.9.14

Vesper

Huomaan syksyn tulon kynsimieltymyksissäni. Kaiken pirteän ja kirkkaan jälkeen olen jälleen aikanut kaivata tummempia värejä.
Silmäni osuivat lakkojani katsellessa pakkaukseen, jossa on OPI:n liquid sand minilakkoja taannoisesta James Bond kokoelmasta. Niistä minulla oli kokonaan kokeilematta tummin sävy nimeltä Vesper.

Hiekkalakat ovat jotain joista aina periaatteessa tykkään todella paljon, mutta sitten käytännössä.. Ne eivät ikinä näytä kynsissäni niin hyviltä kuin ne periaatteessa voisivat näyttää. Näiden kanssahan ei kuuluisi käyttää päällyslakkaa lainkaan, koska koko efekti silloin häviää. En kuitenkaan malttanut olla lakkaamatta nimetöntä vähän erilaiseksi ja siihen laitoin juuri essien ihan tavallista päällyslakkaa sekä yhden koristeen. 
Tummista lakkapulloista tuntuu olevan aina ihan mahdoton saada hyvää kuvaa :D

Näistä lakoista olen aikaisemmin tehny postauksen Pussy Galoresta (Postaus!), jotka olivat söpön hattaramaiset. :)

Edit:
 Otin aamulla nämä kuvat ja tein postauksen, mutta sitten juuri ennen töihin lähtöä päätin lakata kynnet vielä kerroksella OPI:n Gold Shatter lakkaa. Teen aika useinkin niin, että jos tiedän lakkaavani kynnet illalla uudelleen, saatan kokeilla vanhojen lakkojen päälle jotain uutta. Vaikka lopputulos ei toimisikaan, ei se näy kynsissä kauaa eikä tarvitse harmitella vaivannäköä.. ;)
Shatter lakoissa minulla on sama ongelma, että lopputulos ei ikinä ole niin kiva kuin toivoisin.  ..mutta tästä hetkestä tunnin päästä onkin kynsissäni taas ihka uusi ja erilainen lakkaus. :)

4 kommenttia:

  1. Jotenkin tuli mieleen juuri James Bondin Vesper! Upea väri!

    VastaaPoista
  2. Sama täällä, laitoin tänä vkloppuna ekan kerran tummat viininpunaiset kynnet kirkkaanpunaisten sijaan. Ihanaa vaihtelua, ihana syksy! :)
    xx J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Ihanaa vaihtelua! :) Nyt alkoi itsenikin tehdä mieli lakata viinipunaiset kynnet.. ;)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)