8.12.14

ASU 08/12/14

Olimme aamulla (tai pikemminkin päivällä..) mieheni kanssa matkalla aamupalalle kun yhtäkkiä keksin, että voisin tehdä asupostauksen blogiin. Muutamat kuvat siis eräällä kujalla ja tässä ne nyt ovat. :)
 
Ulos lähtiessä lämpötila näytti vain 22 ja sen takia huivi. Varsinkin takaisin kävellessä se alkoi kyllä tuntua jo hieman turhalta. Olen vain sen tyyppinen, että aina pukeudun mieluusti siten, ettei varmasti tarvitse palella.

- toppi: Sunny Girl (uusi)
- farkut: Forever21 
- laukku: LV (speedy) 
- kengät: Tory Burch 
- kello: Michel Kors
- huivi: LV 
- aurinkolasit: Ray Ban
Pakko myöntää, että hieman ärsyttää miten kuvat huononevat laadultaan kun ne lataa bloggeriin. En vain millään jaksaisi alkaa leikkiä eri kuvapalveluiden ja linkkien kanssa.. Tykkään myös siitä, miten kuvat ja muistot ovat turvassa bloggerissa. Välillä kun lukee joidenkin blogien vanhoja postauksia on siellä kuvien kohdalla vain virheilmoituksia. Koska tämä blogi on kuitenkin vain harrasteblogi, niin taidan tyytyä nykytilanteeseen. Jos aloittaisin nyt vasta bloggaamisen valitsisin varmaan wordpressin mutten kuitenkaan Lilya. Olen kuullut ettei sieltä saa tavan käyttäjä siirrettyä aineistoaan mitenkään pois, mutta kai jokaisessa palvelussa on aina ne hyvät ja huonot puolensa. :)

Oli miten oli, niin oikein mukavaa viikkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Lämmintä!
    joo nykyään alkaa lähes kaikki kuvapalvelut muuttua maksulliksi niin ne hävittävät kuvat jos ei suostu maksamaan, se on ollut kyllä tosi ärsyttävää. Mutta onneksi voi ottaa aina uusi kuvia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, sekin vielä. Ehkäpä tosiaan tyydyn tähän. :D

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)