12.12.14

OFF TO SYDNEY!

Olen täällä pakkaillut pientä Sydneyn minilomaa varten. Olen todella innoissani sillä menen tapaamaan ystävääni Maijaa! Maija asui ennen Melbournessa kunnes muutti poikaystänsä ja kummikissani kanssa Sydneyyn. Maijalla oli myös joskus kiva oma blogi, kenties joku teistäkin sitä silloin luki.

Olen aivan tavattoman laiska pakkaaja vaikka se yleensä hoituukin jo ihan rutiinilla. Pakkailin jo eilen jotain, mutta suurimman osan jätin tähän aamuun.

Lentoni olivat todella halvat ja yksi syy siihen varmasti olikin se, että menen pelkillä käsimatkatavaroilla. Täytyy vain miettiä tarkemmin mitä kaikkea tarvitsen ja haluaisin ottaa mukaan.. Kaikki ovat täällä kyselleet mitä suunnitelmia minulla oikein on, mutta minulla ei kuitenkaan ole muuta kuin Maijan näkeminen. Olen Sydneyssä käynyt useita kertoja aikaisemminkin ja kaikki nähtävyydet on oikeastaan nähty. Uskon kuitenkin, että muutaman sadan kuvakokoelmani Sydenyn oopperatalosta kasvaa jälleen. Siitä ei vain voi olla ottamatta kuvaa kun menee sen ohitse..

Tylsä ei tästä 4 yön reissusta missään tapauksessa ole tulossa! Kyllä me ystäväni kanssa aina kaikkea keksitään ja hauskaa riittää. Painin kovasti sen kanssa, että ottaisinko tietokoneeni mukaan, mutta MacBook Pro on kuitenkin sen verran painava enkä usko, että muutenkaan ihan hirmuisesti olen koneella, saati ehdin blogata, koska olen ehkä maailman hitain aina kirjoittamaan yhtä postausta. Mieheni osti jokin aika sitten meillekin iPadin ja ajattelin, että ehkä viimein tutustuisin siihen paremmin. Olen aina ajatellut etten sellaista tarvitse sillä voinhan surffailla kännykällä tai läppärillä, mutta myönnettäköön hirmuisen kätevältä se tuntuu ison näyttönsä kanssa nyt kun miettii mitä oikein jaksaisi käsimatkatavaroissa kantaa.

Ihanaa viikonloppua kaikille!! :)

2 kommenttia:

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)