19.12.13

Asu 19/12/2013

Edellisestä asukuvasta on jo aikaa ihan liikaakin, joten tässä asu tältä päivältä.

- paita: Hard Rock Cafe
- farkut: Levi's
- laukku: Michael Kors (gia top zip satchel)
- kello: Michael Kors
- kengät: Aldo

Asussa on aika paljon uutta mitä ei ole aikaisemmin blogin puolella näkynyt. Paidan ostin Havaijin Hard Rock Cafesta ja tykkäsin siitä, koska se on ns. matkamuistopaita olematta kuitenkaan liian turisti. Tuosta nimittäin puuttuu se sana Cafe, joka paljastaisi sen suoraan olevan sieltä ravintolasta. Nyt siinä lukee rintamuksessa vain Hard Rock ja pienemmällä Honolulu. Kengät ostin Kanadasta paniikissa kun aikaa ei ollut kiertää kauppoja, mutta jotain lämpimämpää oli saatava balleriinojen rinnalle. Onneksi Aldo ei petä ikinä. :)

Farkut ostin viikonloppuna Saint Louis Storesta Lahdesta, jossa oli loppuunmyynti ja siten kaikki oli alennuksessa. Onneksi tuo yksi lempikaupoistani ei kuitenkaan ole lopettamassa vaan siirtyy pois julkisivuremontin tieltä Rautatienkadulle. Levikset ovat jotenkin myös aika nostalgiset itselleni, koska muista kun ala-asteen kuudennella luokalla ne olivat ne must farkut. :D Levikset oli oltava ja vielä niistä tietty malli, mutta harmi kun en enää muista sitä numeroa.. Muistaakseni ainakin kutonen oli yksi numero ja ehkä vitonen?! ;) Kengät ja laukku ovatkin vanhoja. :)

Päivä oli kiva, koska näin ystäviäni. Ystävät ja perhe onkin se kivoin asia täällä Suomessa vaikka sekin aiheuttaa vähän stressiä kun tuntuu ettei aina ehdi nähdä kaikkia tarpeeksi. Ihmiset asuvat eri kaupungeissa ja kaikilla kuitenkin omat aikataulunsa ja välillä se yhteensovittaminen voi olla aika haasteellista kun aikaa on rajoitetusti. Huomenna kuitenkin jatkuu taas ystäväkierros.. ;)

4 kommenttia:

  1. Molemmat paita ja kengät meinasivat saada meillä kyytiä :) t. Rituli

    VastaaPoista
  2. Tunnistin paidan myös meidän joulukuvasta :) <3 Oli kyllä niin ihanaa hupsutella! :D

    Mäkin muistan et Levikset oli sillon ne must farkut, ja ekaks mun mielestä oli muodissa se perinteinen 501-malli, eli suorat. Sen malliset oli mun ekat levikset :) Toinen malli, jonka muistan varmasti, oli 555, ja ne oli sellaset levenevällä lahkeella, tais olla sit noiden suorien jälkeen se juttu :D en kyl oo varma oliko noista kumpikaan Se Oikea malli, eli kyseenalaistaisin muotitietoisuuteni :D

    :-* Norppa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ne joulukuvat ;) <3 Meillä ei ollut ollenkaan tuota 501-vaihetta, taidettiin olla sen verran jäljessä.. ;) Mutta luulen, että ne farkut joista selitin saattoivat olla juurikin nuo 555, ne kuulostaa juuri sellaisilta. Niistä seuraavat it-farkut olivat taas Miss Sixtyt. Oi niitä aikoja! :D

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)