30.12.13

Neighborhood

Ennen Suomen lomaani ehdin myös vähäsen tutustua naapurustoon. Ero entiseen on melkoinen... ei näy merenrantaa tai pilvenpiirtäjiä, mutta jättimäisiä omakotitaloja ja puita sitäkin enemmän. Kun lähdin pienelle kävelylenkille olo oli jollain tavalla hyvin epätodellinen  "tämäkö on nyt elämääni?" -fiilis oli todella vahva. :D Pieni ulkoilu kuitenkin myös rentoutti ja teki todella hyvää ja nautin siitä.
 Sää oli lyhyen kokemuksi perusteella melko tyypillinen vuodenaikaan nähden eli harmaata ja jotenkin hyvin kosteaa. Ilmaa oli kuitenkin todella mukavaa hengitellä ja tuntui, että se teki keuhkoillekin hyvää. Tallustelin miltei pari tuntia ja loppulenkistä alkoi sataa todella kovaa, mutta onneksi olin jo lähellä kotia.


Kaikki ihmiset tuntuvat liikkuvan vain autoilla ja ihmisiä näkyy kävelevän hyvin vähän. Asiaan varmasti vaikuttaa sekin ettei täällä ole katuvaloja taikka jalkakäytäviä. Ostin kuitenkin itselleni nyt Suomesta hm:ltä ulkoilutakin, joka on kokonaan heijastinkangasta. Sillä takilla minun tulisi ainakin olla näkyvä autoille lenkkeillessä. ;)
Melko lähellä oli kiva pieni puisto, joka oli suurimmaksi osaksi luonnonomainen. Siellä näkyi jo ihmisiä kävelemässä ja monella oli myös koirat mukana, josta aina tykkään. Täällä on paljon puistoja, joihin ihmiset ajelevat ulkoilemaan. Täällä näyttää olevan kuitenkin sama, jota oli paljon myös Australiassa, että puistot suljetaan yöksi tai pimeän ajaksi. Eli portit ja puomit kiinni.




Tälläistä täällä!

10 kommenttia:

  1. Hyvät kuvat! varsin erilaista kyllä Australiaan verrattuna, vähän tulee maisemista Suomi ja Saksa mieleen. Kuvistakin välittyy sellainen tunnelma että on puhdas luonto ja raitista ilmaa, se on hyvä asia. Siellä varmaan voisi nähdä myös jotain villieläimiä, oletko huomannut mitään? jäniksiä, kettuja ja preeriakoiria vois ainakin siellä nähdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kännykällä räpsin ohimennen. :) Australiaan verrattuna tosiaan aivan erilainen ja vaikka hieman samankaltainen kuin Suomi, kuitenkin ihan erilainen. Kuulin tosin, että jos USA:n rajaa pitkin lähtee ajelemaan itää kohti muuttuu maisema jossain kohtaa aivan samankaltaiseksi kuin Suomessa. :) Eläimiä en vielä ole onnistunut bongailemaan vaikka pari kertaa tuollakin reissussa puskissa joku rahisteli. Tälläkin alueella kuulemma liikkuu kojootteja ja muutaman pesukarhun olen nähnyt nukkumassa teiden varsilla.

      Poista
  2. Upea paikka ja upeat kuvat<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Juuri muutettiin tänne ja tämä on vielä vähän totuttelua.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos! Ja hyvää alkanutta vuotta sinullekin! :)

      Poista
  4. Paljon koiria, Norppa tykkää ;) Hyvää ja Onnellista tätä vuotta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kaksi koiraa nähnyt pari kertää juoksentelevan vapainakin yksikseen(!).

      Muuten ei koiria ole oikein näkynyt ja tuntuu, että monet päästävät ne vain pihalle ulkoilemaan tai sitten vievät ne puistoon. Tien varressa ei ulkoiluttajia näy. :O

      Poista
    2. No höh, pissiikö ne sitten pihoilleen silloin kun eivät puistoon pääse?! =/ Mä kävin eilen kaverini ja sen koiran kanssa Rajasaaren koirapuistossa, joka on sellainen iso aidattu saareke kallioineen ja koirarantoineen, jossa koirat saa juoksennella vapaasti. Siellä oli hirmu paljon erilaisia koiria ja ne kirmaili villisti :D Niiden menoa ja iloa oli niin hauska seurailla, ja välillä sitten malttoivat olla myös rapsutettavanakin :) <3

      Poista
    3. En tiedä tai sitten ajallisesti mulla on vain älyttömän huono tuuri kun en niitä ikinä bongaa muuta kuin niitten pihoilla. :D Tuo koirapuisto kuulostaa todella ihanalta paikalta, varmasti siellä juoksentelee monta onnellista tassua. :) <3

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)