28.12.13

Konad

 Mieheni sisko on innostunut kynsien leimaamisesta ja eilen meitä oli monta rivissä odottamassa pääsyään myös leimalle. Hänellä oli yksi todella iso laatta ja pari pienempää, joten kuvien valitseminen oli todella vaikeaa. Lopulta kynsiini päätyi mm. tassun kuvia, Hello Kitty, Betty Boop, käsilaukku, huulipuna, sydämiä ja muutama muu hauska kuvio. Pohjaväreiksi valitsin milteipä kesäiset pastellit ja kuviolakaksi mustan sen erottuvuuden takia ja päällyslakaksi hopeisen glitterlakan, ihan vain koska rakastan kimalletta.. ;)
Eräästä joulupukin minulle tuomasta paketista paljastui oma aloittelija Konad-setti. Tykkään tosi paljon! :) Minulla on aina lakat kynsissä ja leimaaminen tuo kivaa piristettä ja vaihtelua. Kaikki kynnet voi leimata, mutta ne toimivat kivasti myös vaikkapa vain yhdessä kynnessä tehosteena. Pakkauksen mukaan sillä voi leimata myös vaikka kännykän kuoria tai muitakin pintoja, mutta taidan aloitella ihan kynsistä ainakin kunnes opin tekniikkaa.

Harrastaako kukaan muu tätä? :)

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos. :) Haluan vielä korostaa, että lakkasin itse pohjavärit vähän huolimattomasti osittain kynsinauhoille. Vika ei ollut mieheni siskossa, joka laittoi kynteni muuten. ;) :D

      Poista
  2. Kyllä vain ! Kätevä tapa saada näyttävyyttä kynsiin :)

    http://misqueridass.blogspot.fi/2011/02/kynnet.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla olikin kivasti eri laattoja myös. :) Oon jo sanonut, että tästä voi tulla mullekin vielä riippuvuus. ;)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)