17.12.13

IsaDora — 50 Matte Chocolates

Olen melkoinen kosmetiikkahamsteri vaikka nykyään yritänkin hillitä itseäni. Rakastan meikkejä ja mielestäni on aina vain niin hauskaa kokeilla jotain uutta ja välillä myös erilaista. Ostolakkoja ei kuitenkaan helpota kosmetiikkablogien lukeminen ja yksi suosikeistani on Costumen alla oleva Nude. Siinä bloggaava Erika on niin monessa eri postauksessa käyttänyt ja kehunut IsaDoran ruskeita mattaisia sävyjä sisältävää palettia, että sen ostaminen alkoi houkuttamaan minuakin.

Ja tottakai löysin myös hyvät syyt ostokseen, joilla saatoin hiljentää kolkuttavaa omaatuntoani:
  • Olen ihan oikeasti katsellut eri merkeiltä jo jonkin aikaa palettia, jossa olisi juuri niitä ruskeita mattasävyjä.
  • Yksi lempipaleteistani on myös IsaDoralta (53 Frosty Mulberry) ja se on ollut hyvin laadukas.
  • Sain paletin käytännössä ilmaiseksi, jos ajattelee siten, että minun piti enää käyttää pari kymppiä Sokoksella lisää, jotta sain kaksi viimeistä leimaa ja sen 20 lahjakortin. ;)
Sen verran tuntuvat ihmiset siihen ihastuneen, etten lainkaan yllättynyt kun Sokoksella näyttivät ne olevan loppu. Onneksi kuitenkin kysyin vielä myyjältä ja niitä löytyi laatikoista kaksi lisää, joista toisen sain itselleni. Myyjä sanoi jonkun toisen henkilön kyselleen aikaisemmin samana päivänä hyvin samanlaiselta kuulostavaa palettia, jota oli kuulemma jossain blogissa hehkutettu muttei sitten muistanut merkkiä. Veikkaanpa että saattoi olla juuri tuo Matte Chocolates. :) 

Ja ovathan nuo todella ihanan näköisiä sävyjä kun niitä katselee. Jokainen niistä viidestä on sellainen jota voin käyttää sävynsä puolesta. Ja kuten tuo meikkiguruni on sanonut, voi osaa napeista käyttää halutessaan myös varjostukseen ja kulmiin.

Ruskeat ovat aina olleet silmämeikissäni se tuttu turvallinen värimaailma. En välttämättä meikkaa päivittäin, mutta jos joku viikko meikkaisin vaikkapa joka päivä, menisi niistä varmasti 5 päivää ruskeilla sävyillä, 1-2 päivää punertavilla ja ehkä joku päivä jollain erikoisemmalla kuten vaikkapa vihreillä tai violeteilla sävyillä.

En kuitenkaan aina käytä samaa palettia ruskeaan silmämeikkiini, vaan siinäkin on kiva saada vaihtelua. Tänne Suomen lomallekin pakkasin mukaani kaksi eri palettia ruskeita eli Nation (Golden Sunset) ja Physicians Formulan (Nude) paletit. Noilla kahdella saa jo todella erilaisia ruskeita meikkejä aikaan, mutta nekin ovat kaikki kimaltavia. Kivaa siis viimeinkin omistaa täysin mattainen sarja ruskeita. 

Onko kellään muulla tätä samaa IsaDoran palettia 
tai mitä sävyjä te tykkäätte meikeissänne käyttää? :)

2 kommenttia:

  1. Täytyy myöntää, että olen säälittävän surkea laittamaan luomiväriä ja siksi en laitakaan sitä kuin vain erikoistapauksissa. Tuossa uudessa paletissa on kuitenkin niin hyvät värit, että voisin kuvitella ostavani sen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla ainakin saa vaaleilla säyillä todella luonnollisiakin meikkejä, jos haluaa joskus vähän jotain muttei sitten välttämättä sitä juhlafiilistä. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)