15.8.11

15.-17.8.2011 (22h 20min)

Eli reilut 22h kestää pikku pyrähdyksemme Melbourneen. Lapsena rakastin lentämistä ja odotin sitä matkoilta melkein eniten. Ny tuntuu, että jalat puutuvat jo pelkästä ajatuksesta. Olen lukenut monien muitten lentoreiteistä, jotka kaksilla vaihdoilla ovat saattaneet kestää helposti päälle 30h, joten siinä mielessä tuo on lyhyt reitti. Singaporessa on onneksi ihan mukavasti vaihtoaikaa ja muutenkin siellä on kivat terminaalit. Jokaisessa terminaalissa on jokin "juttu" esimerkiksi siinä missä kävimme syksyllä oli   pienoisperhospuutarha. Onneksi nykyään pitkillä lennoilla on lähes poikkeuksetta omat ruudut edelläistuvan selkänojassa. Viimeksi kun lensin keväällä New Yorkiin katsoin lentojen aikana mm. elokuvat Black Swan ja Kuninkaan puhe. 



Toivottavasti kaikki menisi mahdollimman hyvin ja mukavasti. Toivottavasti saan myös kaikki matkatavarani hyvin mukaan, koska olen hieman laajentanut käsitettä "yksi käsimatkatavara". ;)

6 kommenttia:

  1. Pitkä matka teillä edessä, hienon postauksen olit reitistänne tehnyt.
    Toivon teille hyvää lentoa, toivotaan että kaikki sujuu hyvin. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) Reitti muuttui pari päivää vielä siten että, vaihtoaikaa tuli tunti lisää Singaporeen mikä on vähän turhaa, mutta tunti nyt sinne tai tänne.. ;)

    VastaaPoista
  3. Itselläni oli ihan sama, pienenä tykkäsin lentämisestä, teininä se oli ihan ok ja nyt olen viime vuosien aikana alkanut pelätä lentämistä! Ihan kumma juttu, nousuissa ja laskuissa ottaa vähän mahasta :)

    Oikein paljon tsemppiä lentokoneeseen ja muutenkin matkalle, toivottavasti kuullaan Mipsukasta taas pian :)

    VastaaPoista
  4. Nirso: Itsellä on jotenkin ihan sama ja myös huvipuistolaitteissa. Tiedostaa että mikä tahansa tekninen laite voi mennä rikki vaikka riski siihen pieni olisikin. :D Saa nähdä miten sinne kotiutuu ja miten helposti pääsee siellä sitten netin ääreen. :)

    VastaaPoista
  5. Tekisi mieli sanoa,että ihanaa lenomatkaa, mutta toivotan mukavaa lentomatkaa mieluummin ja ihanaa ensivaikutelmaa uudesta kodista!! <3

    VastaaPoista
  6. Kiitos!!! <3 Lennot eivat ole menneet ihan suunnitellusti ja mun visaa ei oltu liitetty passiin elektronisesti kuten kuuluisi, mutta silti on tosi hyva fiilis ja ollaan vasta singaporessa. :D

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)