18.8.11

Perillä

Perillä ollaan ja matka meni pienten mutkien kautta kuitenkin ihan mukavasti. Kaikki tuntuu ainakin nyt alkuun todella kivalta ja jännittävältä. Ollaan kävelty ja tutkittu lähialueen katuja ja kerran käytiin jo ihan keskustassakin, mikä on muutaman kilometrin päässä.

Ollaan nyt väliaikaismajoituksessa ja en tiedä kuinka kauan tässä asutaan. Tämä on kuitenkin ihan kiva missä on makuuhuone ja pieni olohuone keittiönurkkauksella. Kylpyhuoneesssa on myös pesukone, mikä on todella hyvä juttu.

Sää on ollut sateinen ja hieman viileä, mutta hyvin olen pärjännyt joko neuleella tai jakulla ja huivilla. Kiva silti odottaa säiden lämpiämistä. 

Näkymä parvekkeelta

12 kommenttia:

  1. Näyttääpä näkymät ihanalta :) Varmaan hienoja aikoja edessä :)

    VastaaPoista
  2. Wau mikä näkymä.. :)
    Ihanaa että olette turvallisesti perillä. <3

    VastaaPoista
  3. Onpa niin erilainen näkymä kuin täällä olisi :) Varmaan jännittävää mutta kuitenkin niin ihanaa olla siellä!

    VastaaPoista
  4. Osasit tosi hyvin tiivistää mun tuntemukset tuossa sun viimeisessä lauseessa! :D

    VastaaPoista
  5. Oi hienoo, että oot päässy hyvin perille! Tulitkin just sopivasti, kun ilmat rupeaa selkeesti lämpenemään. Ja oon ehkä ihan pikkasen vain kateellinen, että saat ihastella tuota maisemaa joka päivä. Rakastan tota niin älyttömästi! :)

    VastaaPoista
  6. Asutaan nyt muutama viikko st kildassa ja sit muutetaan port melbourneen. Tän hetkiset maisemat on kieltämättä ihan kivat ja pitää nauttia niistä nyt kun vielä voi. :D Pari päivää on ollu jo ihan kivoja t-paita kelejä, mutta yllättävän kylmä tulee heti kun aurinko alkaa laskemaan.

    VastaaPoista
  7. Joo oon huomannut saman. Hirveen jännä, kun auringossa on helposti todella kuuma, mutta heti kun tulee pilvi eteen, niin on ihan hyytävän kylmää! Toivottavasti uusi asunto on yhtä mukava, kun missä nyt olette! :)

    VastaaPoista
  8. Ehkä se tuntuu sitten jo enemmän kodilta kun nyt ollaan huoneistohotellissa, mikä on kyllä sinällään kiva kun ei tarvitse itse siivota.. ;)

    VastaaPoista
  9. Oi, ihanaa. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin siellä päässä! =)
    Voi kun itsekin pääsisi sinne halailemaan palmuja. ;)

    VastaaPoista
  10. Toivottavasti ja lentäen pääsee. ;)

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)