26.8.11

what's happening

Blogissa on ollut nyt vähän hiljaisempi päivitystahti mihin on monta syytä. Ensinnäkään en ole löytänyt pokkarini akun laturia vaikka uskon ihan varmasti pakanneeni sen. En myöskäään ole vielä ehtinyt etsiä ja löytää kantolaukkua Nikonilleni. Täällä aika tuntuu vain hujahtaneen! On ollut niin paljon kaikkea uutta ja kivaa.

Olen päättänyt etten työasioista kerro täällä blogissa, mutta sen verran voin paljastaa, että sain osa-aikaisuuden samasta yrityksestä kuin mieheni. Työ vaikuttaa kivalta ja monipuoliselta ja työpäiviin on kuulunut hirveästi kaikkea uuden opettelua. Osa-aikaisuus on sen puoleen kiva, että nyt minulle pitäisi jäädä hirveästi aikaa kaupunkiin tutustumiseen ja kuntoiluun. Sain tänne saavuttua flunssan ja nyt olen siitä jo lähes terve ja tuskin maltan odottaa, että varmaan parin kolmen viikon päästä saapuvat tänne lenkkarinikin, viimein.

Harmittaa kun olisi kaikkea kivaa kerrottavaa, mutta sitten kun ei ole kuvia, niin ne tuntuvat hankalalta selittää. Yksi kännykällä otettu kuva minulla on kuitenkin ensimmäisestä (meinasin jo kirjoittaa lintua isommasta...) eläimestä, joka on vauvapingviini! Meidän lähellä on aallonmurtaja, jossa pesii pingviinejä. Jos niitä haluaisi nähdä, pitäisi mennä katsomaan auringonlaskiessa kun ne palaavat mereltä kalastettuaan siellä koko päivän. Käydessämme siellä päivällä näimme kuitenkin vielä untuvaisen vauvapingviinin joka varmasti vain odotteli saapuvaa illallista.


siellä se on.
Tänään minulla on vapaapäivä ja ajattelin mennä keskustaan pyörähtämään ja illalla menen ehkä yhdelle keikalle, jos saan sinne enää lippua. :)

9 kommenttia:

  1. oi että:) Haleja sinne aika kauas:) <3
    Kyllä sä vielä ehdit kuvailemaan;)

    VastaaPoista
  2. Ollaan kanssa miehen kanssa samassa talossa töissä, se on ihan kiva juttu. Onneksi emme kuitenkaan tee varsinaisesti töitä yhdessä :)

    VastaaPoista
  3. Onnea työpaikasta, kuulostaa hyvälle. :) Ja kun on osa-aikatyö, niin jää aikaa kaikkeen muuhunkin, kivaa. Kuulostaa kyllä aika hienolta, aallonmurtajia, vauvapingviinejä.. :)
    Mukavaa loppuviikkoa sinne kauas!

    VastaaPoista
  4. Oi mikä pingviini! Kiva kuulla,että siellä menee kaikki kivasti. :) Täytyy sanoa,että toi osa-aikaisuus on kyllä iiihan passeli , nyt todella jää aikaa kiertelyyn ja fiilistelyyn mitä ei sitten välttämättä osais pitää kivana asiana jos tekisi sitä päivästä päivään... Kummityttö lähettää pusut! <3 Ihanaa viikonloppua sinne ja kuomalle teret! :)

    VastaaPoista
  5. Mona: Niin kyllä ihan varmasti, kiitos haleista <3

    Ansku: Me ollaan kerran aikasemminkin, mutta silloin se oli aika iso yritys ja oltiin aika vähän tekemisissä, nyt on vähän eri asia.. ;) Teilläkin on kyllä hyvä kun voitte yhdistellä työmatkoja. :D

    Riina: Kiitos :) Mulla on kyllä ihan hirveän monta asiaa jo mielessä mitä haluaisin nähdä, pitää etsiä se laturi tai hommata kameralaukku. ;) Ihanaa viikonloppua myös sinulle! <3

    Muru: Niinpä, hyvä se on olla töitäkin, niin osaa nauttia enemmän vapaa-ajasta. :) Kummitytölle hirmuinen määrä pusuja ja rapsutuksia! <3 Sulle myös pusuja ja kivaa viikonloppua! <3 :)

    VastaaPoista
  6. Onnea työpaikasta, kuulostaa hyvältä! Kaksoset itseasiassa juorus jo aikasemmin mut nyt vasta ehdin tänne :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos paljon ja hyvä että sana kulkee.. ;D Mä taas kyttäsin fb:stä, että suakin saa onnitella! :D

    VastaaPoista
  8. Ei kannata ottaa mitään stressiä tänne kirjoittamisesta, toki on aina ihana kuulla mitä sinne päin maailmaa kuuluu, mutta paras postaustahti on oma tahti :)

    VastaaPoista
  9. Viimepäivinä on ollut kyllä hieman huono omatunto, mutta kyllä se tästä kun pääsee hieman paremmin asettumaan. :)

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)