13.8.11

Lentoasu

Lentovaatteissa arvostan aina ennenkaikkea mukavuutta. Tiedän että jotkut pukeutuvat lentämistä varten aina tavallaan vähän hienommin, mutta itse olen sitä mieltä ettei lentämisessä ole mitään niin erikoista tai hienoa ole, että sen vuoksi tarvitsisi pukeuta tavallista näyttävämmin. Minulla on aina yleensä farkut, t-paita, villatakki ja huivi, koska koneissa on monesti aika viileää ilmastoinnin vuoksi.


- Neuletakki: Esprit
- Huivi: hm
- Farkut: Object
- Laukku: Michael Kors
- Kengät: Tory Burch

Neuletakit ovat mielestäni käteviä lentäessä, koska ne on helppo riisua tai pukea. Tuo Espritin neuletakki on ihanan pehmeä ja tykkään todella paljon söpöistä nahkapaikoista, jotka ovat kyynerpäissä. Sen alle laitan todennäköisesti jokun Gina Tricotin perus t-paidan. Leokuvioinen hm:n huivi on todellinen luottohuivini, joka on kiertänyt kanssani jo maailman ympärikin. Parasta siinä on sen suuri koko ja olen monesti käyttänyt sitä jopa peittona, ja vierekkäin istuessa se mahtuu hyvin kahden ihmisen harteille yhtäaikaa. Se on myös aika ohut, joten se menee pieneen tilaan. Olen yrittänyt jo kauan löytää jotain vastaavaa huivia, mutten ole vielä onnistunut. Objectin farkut ovat superpehmeät ja joustavat ja sen vuoksi aivan ihanat erityisesti pitkälle lentomatkalle. Korsin laukku on mukavan iso ja Burchin ballerinat sattuvat hyvin sopimaan väriltään siihen. Mukaan lennolle otan vielä erikseen villasukat.

Tärkeintä on siis mukavuus, lämpöisyys ja se, että vääntelehdit istuimella miten tahansa, et esittele paljasta selkää tai jotain vielä kauniimpaa kaikille muille matkustajille.

5 kommenttia:

  1. Itse pukeudun hyvin samalla tavalla lennolle. Kiva kokonaisuus ja ihana tuo laukkusi. :)
    Teillä on pitkä lento edessä, joten senkin vuoksi tärkeää miettiä pukeutumista. Käytätkö lentosukkia? Itse käytän pitkillä lennoilla ja siihen päälle vielä villasukat lämmittämään varpaita. :)

    VastaaPoista
  2. Oliko sinulla tänään syntymäpäivät? Jos näin on, niin paljon onnea! :)
    Sekä toivotan teille oikein hyvää matkaa/muuttoa, huomenna se päivä taitaa koittaa, jännittävää! :)

    VastaaPoista
  3. Joskus olen käyttänyt, mutta nyt en. Jotenkin koen lentosukat ahdistavina vaikka tiedän niitten olevan hyvät verenkierrolle.

    Ja tänäänhän se ne ovat! Kiitos paljon! :D

    VastaaPoista
  4. Minulle kanssa kerrospukeutuminen on ehdoton must sen mukavuuden lisäksi lennoille. Neuletakki ja joku iso huivi, kyllä! :)

    Tsemppiä lentelyyn, toivottavasti matkallanne ei ole kovin paljon ilmakuoppia!

    VastaaPoista
  5. heh, toivotaan tasaista menoa. :)

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)