20.8.11

Hyllystä poimittua

Omaan jonkin sortin riippuvuuden kaikkiin kauneudenhoitotuotteisiin. Jollain tasolla haluan aina uskoa, että tällä tuotteella saan paksut hiukset tai tämä tuote tekee ihostani pehmoisemman kuin ikinä. Se johti siihen, että kotona vessan tasoni tulvi kaikista erilaisista purkunoista ja pumppupulloista. Täällä ajattelin soveltaa ennemmin taktiikkaa osta uusia vasta sitten kun olet käyttänyt vanhat vastaavat loppuun. Saa nähdä miten siinä käy, koska täällä on niin paljon kaikkia uusia merkkejä ja tuotteita, joista en ole ikinä kuullukaan.

Kävimme ruokaostoksilla ja samalla halusin ostaa shampoota, hoitoainetta ja suihkugeelia, koska minulla oli niistä vain matkapakkaukset. Toki valikoimissa oli kaikkia tuttuja merkkejä kuten Pantenea ja Garnier Fructisia, mutta halusin ostaa jotain uutta mitä en ollut ikinä ennen käyttänyt.


Päädyin Salon Selectives sarjan kuiville ja hauraille hiuksille tarkoitettuun linjaan. Laitatin pari viikkoa sitten lisää vaaleita raitoja hiuksiini ja sen jälkeen ovat ne tuntuneet taas kuivemmilta kuin ennen. Salon Selective on oikeasti englantilainen merkki, joten sitä saa ehkä Suomestakin ja varmasti ainakin joidenkin verkkokauppojen kautta. Itselleni se oli kuitenkin uusi käyttökokemus ja parin pesun jälkeen se tuntuu todella kivalta. Siinä on myös aivan ihana vihreän omenan tuoksu. Suihkugeeli on taas Bathox merkkinen australialainen tuote. Siinä ei ole saippuaa, se on PH tasapainotettu ja se on tarkoitettu kuivalle iholle. Sekin tuoksuu aivan ihanalle ja ainakin väittävät sen sisältävän maitoa ja hunajaa.

Seuraavaksi on ostoslistalla ainakin parin erilaisen rasvan ostaminen. Niitä aion metsästää ihan jostain kemikaalioliikkeesta (onko tuo se sana?) ja tuskin maltan odottaa niiden valikoimaa!

Omaako kukaan muu samantyyppistä riippuvuutta? :)

7 kommenttia:

  1. Myönnetään! Ja vetoan aina vaikka siihen siihen, että jos esim. selluliittivoide ei toimi, niin se on ainakin hyvä voide muuten ja freesin tuoksuinen...tms. :D

    VastaaPoista
  2. Mulla on samanlainen "ongelma" :) Etenkin hiustenhoitotuotteissa, jos vaikka jossain blogissa tai mainoksessa suositellaan jotain hiustuotetta niin ryntään heti toiveikkaana kauppaan ostamaan sen! Viimeksi eilen tuli taas sorruttua kyseiseen toimintaan ja mietin että hukun kohta noihin purkkeihin ja pulloihin!

    Olen ollut laiska kommentoimaan viime päivinä, mutta noihin aiempiin postauksiin liittyen upealta näyttää teiän maisemat ja toivottavasti olette viihtyneet hyvin uudessa kotimaassanne :)

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla, että ootte päässeet turvallisesti perille sinne toiselle puolelle palloa! :)

    Täältä löytyy kanssa toinen vastaava ''kummajainen'' joka tykkää testailla ja hamstrailla kaikkia ulkomailta löytyviä kosmetiikkatuotteita. Tuntuu kuin olisi jossain karkkikaupassa, kun kaikki purkit ja purnukat sekä suurin osa merkeistä on ihan uusia! :)

    VastaaPoista
  4. Minna: Sama juttu! :D Vaikkei niin toimisikaan, niin saattaa silti olla kiva muuten. :)

    Mimmu: En tiedä oppiiko siitä ikinä pois, koska mistä sitä tietää vaikka se seuraava tuote voisi olla "se" tuote. ;) Kiitos ja ainakin näin alkuun olen viihtynyt todella hyvin. :D

    Minty: Se on kyllä niin kivaa ja sellaisissa kaupoissa voisi viihtyä vaikka miten kauan! :D Matkustellessa harmittaa kun pitää aina miettiä laukun painoa.

    VastaaPoista
  5. Olen varmaan jotenkin outo naiseksi, sillä omistan meikkejä ym rasvoja erittäin vähän ja koen meikkiostokset lähinnä vastenmieliseksi, ellen sitten etsi jotain tiettyä :D

    Itse olisin myös valinnut shampoita joista en ikinä ole kuullutkaan, ovatko osoittautuneet hyviksi? :)

    VastaaPoista
  6. Oon ymmärtänytkin joistan sun jutuista, että tulet ns. vähällä toimeen.. ;D Ensikokemukset noista on hyvät tai sitten voi olla että se tuoksu on vain niin huumannut mut. ;) Mutta siis mainostivat olevansa parempaa kuin perusmarkettisarjat ja hintakin oli hieman korkeampi, mutta silti vielä ihan ok. :)

    VastaaPoista
  7. suosittelen kokeilemaan palmersin rasvoja, ihan huippukamaa ja mulla ainakin iho huutaa vähän tujunmpaa kosteuttajaa, varsinkin jos on yhtään enempää tullu vietettyä auringossa.. niitä myy varmaan jokainen mahdollinen kauppa :)

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)