27.4.12

Matkalukemista

Tykkään auto- ja lentomatkoista, sillä silloin saan keskittyä rauhassa lukemiseen hyvällä omallatunnolla. Ei tarvi miettiä pitäisikö aika käyttää johonkin tuottavampaan tai joihinkin asioihin joita on lykännyt. Autossa tai lentokoneessa on tavallaan jumissa. Tykkään aina suunnitella etukäteen mitä lehtiä tai kirjoja otan mukaan. Nyt valikoin kaupassa mukaani InStylen. Yli 200 sivua sisällään kaikkea ihanaa hömppää mitä me naiset rakastamme. Muotijuttua, kauneusjuttuja, terveysjuttuja, sisustusjuttuja ja upeita mainoksia.

Olen varmaan aikaisemminkin maininnut, että rakastan muotilehtien mainoksia. Ne ovat niin upeita ja visuaalisesti kauniita. Ne ovat kuin mieliä manipuloivia taideteoksia.

Silmäilin kotona etukäteen mitä kaikkia mielenkiintoisia juttuja kansien välissä odottikaan, mutta välttelin varsinaista lukemista että jotain jäisi matkallekin.. ;)
Sen verran oli pakko lukaista että mikä on pinnalla aurinkolaseissa. Mieltäni ilahdutti myös tieto, että ainoat ehjänä olevat aurinkolasini ovat InStylen mukaan melko muodikkaat, hah hah.. :D Olen puolenvuoden aikana onnistunut hajoittamaan peräti kolmet aurinkolasit.

Yes we do..
<3 blue heart <3

Ja kylkiäisiä rakastavana ei yhtään haitannut, että mukana tuli John Friedan hiustenhoitotuotteita vaaleille hiuksille.


Luin, että Suomeenkin tulee uusi muotilehti Costume. Mitä olen siitä lukenut se vaikuttaa mielenkiintoiselta ja ilmeisesti ainakin sen norjalainen alkuperäis(?)versio on todella hyvä. Innolla odotan, että pääsen elokuussa Suomessa vieraillessani nappaamaan sen ensimmäisen numeron itselleni.

3 kommenttia:

  1. Kannattaa seuraavan kerran ostaa Grazia, siinä on sopivassa suhteessa kans muotia, glamouria ja juoruja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää ostaa, siihen en oikein olekaan ehtinyt tutustua. :)

      Poista
  2. Good article. I definitely appreciate this website. Thanks!
    Look at my weblog ; click here button

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)